Úvod » Rubrika A-tým

Božolé VS – Wolch Praha 7:8 (5:3) (1.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 09.09.2017

Velký obrat v nové sestavě

Sestava: Davis (David Štorkan Novák), David, Lisťa, Miki (Dalibor Miketa), Pavol Bendík, Tom, Jeník, Honza Š.

Hráno 6.9.2017 ve 20.00 na hřišti Háje 2

Vývoj skóre:

1.poločas - 0:2, 1:2 (g.Honza, as.David), 1:4, 2:4 (g.Jeník, as.David), 2:5, 3:5 (g.Lisťa, as.Tom)

2.poločas – 3:6, 4:6 (g.Tom), 5:6 (g.Pavol, as.Miki), 6:6 (g.David, as.Honza), 6:7, 7:7 (g.Jeník, as.Tom), 8:7 (g.Tom, as.David)

V nové sezóně v novém osazení (Vašek se Skalikem skončili, Jirka je dost nejistý, zato 4 nově registrovaní, z toho 3 aktivně na hřišti) ale zahájení sezóny se stejným a velmi tradičním soupeřem jako loni. Vzhledem k absenci gólmana se do brány postavil Davis a také byl hned v permanenci. Božolé se na nás vrhlo a přehrávalo nás. K neudržení byl hlavně Ondra Hnát, a když se k tomu přidali naše individuální chyby (v tomto ohledu jsme z počátku zářili všichni, ale obzvlášť já s Lisťou), tak jsme i přes několik povedených zákroků Davise záhy prohrávali. Impulsem ke zlepšení byl Honzův gól, po Davidově asistenci, myslím, že to byla pěkná rána z pravé strany. Na další dva góly v naší síti odpověděl Jeník po další asistenci našeho nejlepšího hráče na hřišti Davida. Ještě jednou měl soupeř náskok 3 branek po další naší chybě, ale do poločasu snížil Lisťa pěknou střelou levačkou na bližší tyč, když si seběhl na mou přihrávku na levou stranu.

Do druhého poločasu jsme nastoupili již lépe koncentrovaní, dělali jsme méně chyb, soupeř prohodil brankáře (i Božolé bylo bez své klasické opory v bráně a bylo to znát) a také jako by mu došly síly. Honzovo napadání i s malým faulem rozhodilo Ondru natolik, že mi nahrál a střela levačkou zapadla k tyči. Pak se předvedly nové akvizice, Mikiho přesnou nahrávku na vápno výborně zpracoval Pavol, otočil se kolem obránce a v zakončení nezaváhal. Po krásné akci 3:2, po ose já, Honza a zakončující David, jsme po hodně dlouhé době byli na nerozhodném skóre. Bohužel jsme si neodpustili ještě jednu hrubou chybu a už to vypadalo, že se budeme muset obejít bez bodu. Posledních 5 minut jsme ale dokonali velký obrat. Nejdříve jsme z brejku srovnali (v pádu jsem přehazoval brankáře, Jeník pak zakončením z metru jistil srovnání ve skóre) a z dalšího přečíslení pak rezultoval můj gól levačkou na bližší tyč nahoru po Davidově pobídce. Poslední nápor Božolé jsme již zvládli a získali tak první tři body do tabulky.

Musím pochválit mužstvo za to, že to nevzdalo i za nepříznivého stavu a nové hráče, jak snadno zapadli do mužstva a za jejich přínos. Nebudeme si nalhávat, že to byl od nás všech super kvalitní výkon bez chyb. Pomohlo nám to, že Božolé nemělo brankáře a došly mu síly, ale předvedli jsme několik pohledných akcí a měli opět vysokou úspěšnost při zakončení. Díky i klukům soupeře za pohodový průběh, to nebylo vždy pravidlem. Tak se snad ve zdraví uvidíme opět ve středu, tentokrát ve 20.00 na Astře.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 12.09.2017 15:39
Kazdopadne v dalsich zapasech, zejmena na tom vetsim hristi na Hajich, budeme muset podstatne lip branit, myslet si, ze budeme davat pravidelne 8 golu, by bylo dost naivni:-)...mit souper slusnyho golmana, byvalo by to asi dopadlo vyrazne hur...Ale zase ta moralka se ceni, v nove sestave hned takovyhle obrat - no nemuzu nas taky nepochvalit:-)..
Osobní profil HonzaŠ | 12.09.2017 15:30
No s ohledem na ten zacatek, kdy na nas vlitli a my udrzeli balon nejdele tak 2 vteriny v kuse, bylo pomerne prekvapeni, ze ty sily dosly jim a ne nam, holt nezkusene prepalili zacatek;-)...

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery