Úvod » Rubrika A-tým

Za zenitem 00 1.FC – Wolch Praha – 6:6 (3:3) (10.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 26.06.2017

Před zápasem bychom bod brali, po zápase jde spíše o ztrátu dvou

Sestava: Jirka, David, Lisťa, Tomáš, Tom, Honza

Hráno 19.6.2017 ve 20.00 na hřišti Háje 1

Už bohužel klasicky v okleštěné sestavě jsme v našem předposledním zápase (sezóny?) vzdorovali soupeři, který nás na podzim zcela jednoznačně nejvíce přehrál, a podzimní prohra o 3 góly byla ještě milosrdná. Podzimní zkušenost nás vedla k tomu, že jsme se opět vrátili k osvědčené taktice – hluboká obrana a snaha o rychlé protiútoky.  V zápase nám pomohlo, že i Za zenitem nebyli v plné sestavě a měli pouze jednoho hráče na střídání. V bráně stál Honza Turínek a často jsme tak hráli proti pěti neb soupeř praktikoval power play. Inkasovali jsme sice jako první, ale zanedlouho jsme srovnali. Nahrál jsem z levé strany do vápna a Lisťa nadvakrát dokázal srovnat. V tu chvíli se k nám přidal i Tomáš, což bylo v dalším průběhu klíčové. Druhý gól padl po nahrávce Honzy, obrana na mne zapomněla a z otočky jsem levačkou trefil mezi nohy Turase. Po dvou gólech Za zenitem, z nichž jeden byla dalekonosná tečovaná střela, jsme sice opět ztráceli, ale do poločasu bylo srovnáno. Honza vystihl při rohu soupeře úmysl nahrát na vytaženého Honzu Turínka, který byl na naší polovině a rychlým vystartováním mohl dovézt balón až do prázdné brány.

Po přestávce jsme napodobili akci při prvním našem gólu, má přihrávka skrz brankoviště k pravé tyči našla volného Davida, který nás dostal do vedení. Za zenitem opět srovnalo, ale my jsme odpověděli dalšími dvěma góly. Honza trefil prázdnou bránu přes celé hřiště a poté po závaru a několika odrazech přidal náš šestý gól Lisťa, nevím, kdo si připsal asistenci. Bohužel jsme náš náskok neudrželi. Nejdříve nepřesná střela našla mnou nepokrytého hráče, který z nulového úhlu dokázal dopravit míč do odkryté brány. K naší smůle pak poslední útok soupeře po velkém závaru skončil srovnáním skóre.

Za zenitem nám zápas ulehčili tím, že nebyli v útoku tak rychlí jako na podzim a také se docela dohadovali. Byla škoda, že jsme několikrát nedokázali potrestat power play a laxnější obranu, i tak bod znamená, že skončíme na bedně. Abychom byli druzí, což by byl historický úspěch, musíme uhrát v posledním zápase minimálně stejný počet bodů, jako Wizards. Ve středu nás čeká suverénní leader Arsenal, který možná už sezónu ale trochu dohrává, v souběžně vedle hraném střetnutí se utkají Kouzelníci s Božolé. Snad se sejdeme a dohrajeme sezónu se ctí.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz