Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – WarriorS FC 2:2 (1:1) (8.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 04.06.2017 (aktualizováno 18.06.2017)

Statečný boj bez střídání, kdy nám vítězství proklouzlo mezi prsty

Sestava: Jirka, Tomáš N., Lisťa, Tom, Vašek

Hráno 29.5.2017 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Musím smeknout před spoluhráči a zároveň se velmi hluboce omluvit, protože na ztrátě 2 bodů mám největší zásluhu já (tedy z hráčů, kteří se zúčastnili pondělního zápasu). Z různých důvodů jsme měli příliš absencí a na této úrovni hrát bez střídání nejde, maximálně ve velmi úsporném režimu a proti ne zrovna excelentnímu soupeři. Že budeme muset hlavně bránit, zvlášť když soupeř nezřídka praktikuje power play, bylo jasné již před zahájením zápasu, i když až těsně před startem dorazil matador a tak jsme měli ještě černější myšlenky až téměř do deváté hodiny večerní, která byla řádně teplá, ale naštěstí 26 stupňů bylo ještě snesitelných.

Díky pozorné obraně jsme do vyložených šancí WarriorS moc nepouštěli a střely z dálky byly buď nepřesné, zablokované a nebo si s nimi poradil Jiřík. První gól jsem vstřelil z trestného kopu, když pomohla teč obránce. V průběhu prvního poločasu se zranil navíc Vašek, a tak byla naše síla v útoku ještě více omezená. Navíc jsem o krok zaspal při přihrávce za obranu a do poločasu bylo srovnáno, Jiřík byl na přízemní prudkou střelu z vápna bez šancí.

Ve druhém poločase nás soupeř ještě více zatlačil, ale gól vstřelil Jiřík, který si poradil se střelou a přes celé našel přesně prázdnou bránu. Na pojištění náskoku jsme měli několik příležitostí, největší chybou bylo, když jsem po vybojování balónu místo nahrávky na nabíhajícího Lisťu, který by zakončoval do prázdné brány, volil střelu kolem obránce, který zastupoval brankáře a trefil jsem jen tyč. Pak jsem ještě nedokázal přestřelit hřiště při soupeřově power play a pykali jsme. Tečovanou střelou soupeř vyrovnal a došlo k dělbě bodů. Před startem zápasu bychom bod brali, ale po průběhu zápasu jsme mysleli i na 3. Soupeř s jedním hráčem na střídání nepředvedl žádný zázračný výkon a my jsme i přes zranění Vaška byli opravdu velmi blízko 3 bodům. Snad se proti Wizardům sejdeme v hojnějším počtu, jinak to bude mnohem těžší, ne li neřešitelné.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery