Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Tefal-Rowenta 3:3 (0:3) (6.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 16.05.2017

Ztráta 2 bodů, i když to nemusel být ani jeden

Sestava: Tom, Tomáš N., David, Lisťa, Vašek, Honza Š., Skalik

Hráno 15.5.2017 ve 21.00 na hřišti Astra 1

Z počátku jsme hráli dost nepřesně a vlažně a špatný vstup do utkání nás stál vítězství. Soupeř se snaží o rychlé brejky a těží z relativně slušné power play. A právě díky pomoci brankáře vznikla situace, kdy byl brankář volný ve středu hřiště a ze střední vzdálenosti vystřelil přesně k tyči, měl jsem bohužel zcela zakrytý výhled, protože přede mnou stáli 2 hráči, tak jsem viděl balón, až když byl vedle mne, takže bez šance. Vedení soupeři vyhovovalo v tom, že se mohl v obraně více zatáhnout a kvůli našim nepřesnostem, a řekl bych až trochu laxnosti, dostal několikrát prostor pro brejk. Nejdříve se nechal David přetlačit, a když jsem se snažil vyběhnout, udělal mi hráč dlouhou kličku a zakončil do prázdné brány. Zanedlouho poté se situace opakovala po chybě našeho útočníka a opět jsem kapituloval, v tomto případě jsem možná i mohl vyběhnout, ale jak jsem propásl první sekundu, když se ještě akce rozbíhala, tak už jsem byl bez šance. 0:3 vypadalo docela hrozivě a popravdě díky horšímu pohybu a nedůrazu v obraně tam byly i jiné šance, ale na druhou stranu jsme byli v útoku postupně nebezpečnější a jen slabá koncovka znamenala 0 v kolonce vstřelených branek po prvním poločase. Napočítal jsem minimálně 4 skvělé příležitosti, které jsme nedokázali zakončit přesně a několik zákroků si připsal i brankář Tefalu.

Ve druhém poločase jsme se herně zvedli a naše převaha začala být výrazná. Několik chyb jsme sice ještě předvedli a párkrát jsem si u musel zahrát na stopera, ale hlavně jsme v útoku byli přesnější a díky tomu Tefal v obraně občas zmatkoval. První vlaštovkou v zakončení byla efektivní a hlavně efektní patička, Lisťa si zběhl do vápna a Davidovu nahrávku ze strany usměrnil ke vzdálenější tyči. Druhý gól vstřelil zlepšující se Skalik, převzal mé vyhození a jeho levačka namířila a trefila pěkně přízemní střelou opět ke vzdálenější, tentokrát k opačné než Lisťa, tyči. Při snaze o vyrovnání jsme sáhli také k power play a při té jsme měli třikrát štěstí, to když Tefal netrefil po našich chybách prázdnou bránu. Scházel nám pohyb a přesnější zakončení, ale vyrovnání jsme se nakonec po ohromném závaru dočkali. Několik narážeček a zablokovaných střel skončilo Vaškovou nahrávkou na mou maličkost a já jsem ve vápně podstřelil vybíhajícího brankáře.

Mohli jsme prohrát, ale i tak beru výsledek jako ztrátu 2 bodů. Ve druhém poločase jsme nevyužili mnoho dalších šancí a i přes slabý start jsem věřil, že zápas můžeme otočit. Slabá koncovka nás ale v posledních zápasech provází, a pokud chceme uspět v dalších zápasech, je potřeba být produktivnější. Se dvěma hráči na střídání bych také čekal ještě větší zápal do hry, důraz a rychlejší rotaci. Na druhou stranu jsme byli lepším týmem a prohra by byla hodně nespravedlivá. Příští středu proti Vendettě vám budu držet palce.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 21.05.2017 22:09
Priste musime hrat tak aktivne, jako jsme zacali hrat nekdy od te 15. minuty, cely zapas, kdybychom byvali jenom cekali, co prijde a snazili se hrat na brejky (rekneme i za stavu 0-1, kdy to bylo jeste realne, je jasny, ze za stavu 0-3 uz beztak nebylo a bylo treba jednat), byla by to proti nim cesta do pekel, protoze tu powerplay hrali dobre a nechybovali v ni a naopak nam to ubiralo sily, takze jsme stejne na ty brejky nemeli dost energie...A kdyz se k tomu pripocte nase na jare dost tragicka koncovka...Naopak pak se to cele otocilo, chybovali a pod tlakem byli oni, navic se nam darilo drzet celkem rozumnou rovnovahu mezi tlakem a rozumnym rizikem (na zacatku 2.pulky tam byly chvilemi pasaze, kdy to byl az moc hura presink a hra nahoru-dolu, kdy to vzadu celkem horelo), jen skoda, ze uz nam nezbyl cas ten obrat dokonat...

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery