Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Arsenal Praha 4:9 (2:5) (dohrávka 11.podzimního kola) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 04.05.2017

Výrazná prohra s minimálně o třídu lepším soupeřem

Sestava: Jirka, Tom, Lisťa, Kopi, Jeník, Vašek, Skalik, Honza

Hráno 3.5.2017 ve 21.00 na hřišti Astra 1

Pozitiva včerejšího večera – kromě Tomáše plná sestava, zápas proběhl v klidné atmosféře a pršet začalo až po zápase. Začátek zápasu se nám také vcelku povedl, po pěkné akci jsme se dostali do vedení – Jeník mne našel naběhnutého na vápně a z první jsem poslal míč k tyči. Vedení nám ale dlouho nevydrželo a to nejen díky síle soupeře, ale k včera bohužel typickým individuálním chybám. Za stavu 1:2 jsme předvedli velmi pěknou akci a po Lisťově přihrávce srovnal Vašek. Poté jsme ale předvedli kolaps. Začala to má minela, kdy jsem na vlastní polovině chtěl konstruktivně rozehrát, ale přihrávka našla jen soupeře, kterému již stačilo trochu zrychlit a mou chybu potrestat. Podobné chyby jsme kupili a Jirka nemohl hasit všechny chyby, které vyráběli hráči v poli, a tak to bylo v poločase již 2:5.

Stejně jako jsme nastoupili aktivně do prvního poločasu, vypadalo sympaticky i první střídání, ale Vašek dvě velké šance neproměnil. Poté již exceloval Arsenal, kterému jsme to ale značně ulehčili. V tom počtu gólů si opravdu nepamatuji, jak který padl, ale u většiny to bylo tak, že jsme chybovali při rozehrávce či na útočné polovině a Arsenal byl v trestání nekompromisní. I při postupném útoku jsme byli pod tlakem, ať už kvůli power play soupeře nebo spíše kvůli individuálním dovednostem hráčů Arsenalu, ale z 9ti inkasovaných gólů bylo z postupného útoku minimum. Díky narůstajícímu skóre byl Arsenal méně zodpovědný směrem dozadu, ale z 6ti tutových šancí jsme ve druhém poločase neproměnili žádnou. Přívětivější podobu skóre zajistila až poslední minuta. Nejdříve Honza po Davidově nahrávce předvedl pěknou individuální akci a po kličce přesně zakončil a chvilku před závěrečným hvizdem Vašek střílel do tyče a Honza jeho práci dokončil.

 S Arsenalem se dá uspět, ale znamená to nechybovat v obraně a být mnohem efektivnější v útoku. Budeme mít na jaře ještě šanci na odvetu, ve které se uvidí, zda se dokážeme poučit z vlastních chyb. Do té doby nás ale čeká ještě 5 zápasů a hned v tom následujícím nás čeká nepříjemný Tefal, se kterým to bylo na podzim pouze o gól. Snad si vylížeme všechny rány, máme na to 11 dní.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz