Úvod » Rubrika A-tým

PedF Praha FT B – Wolch Praha – 2:1 (1:1) (5.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 02.05.2017

Čtvrtý jarní těsný zápas, náš nejlepší výkon a přesto první jarní ztráta

Sestava: Jirka, David, Tom, Jeník, Vašek, Honza, Skalik

Hráno 01.05.2017 ve 20.00 na hřišti Háje 2

Díky tomu, že se Honza vrátil dříve a dorazil jak Kopi, tak i Skalik (i když nás nechával opět na pochybách až do poslední chvíle), tak i přes absenci Martina jsme měli tentokrát možnost střídání, což na velkém hřišti na Hájích bylo důležité. Zápas probíhal dle předpokladů – hráči PedF se snažili kombinovat a my vyrážet do rychlých protiútoků. Šance se střídaly na obou stranách, Jirka předváděl skvělé zákroky především proti střelám z dálky, my jsme dokázali ohrožovat bránu soupeře především ve chvílích, kdy jsme vystihli soupeřovu rozehrávku či odebrali balón chybujícímu obránci. Bohužel pro nás několik samostatných brejků jsme nevyužili, ale do vedení jsme se přeci jen dostali. To díky výborné práci Kopiho, který vyvezl balón z naší poloviny, obešel několik protihráčů a nakonec našel Honzu, který se v zakončení nemýlil. Další naše šance již ale zůstaly nevyužity a soupeř trestal. I PedF využilo rychlý protiútok a i když jsme se snažili vrátit, nebyl pokryt hráč na vápně a zpětnou přihrávku v pohodě uklidil do sítě.

Prohození stran proběhlo tak za smírného stavu a i po přestávce pokračoval podobný obrázek zápasu. Jiřík nám svými čáry zachovával šanci na plný bodový zisk, ale to bychom museli proměnit naše šance, obzvlášť Jeníkovo zakončení z vápna po narážečce s Vaškem po gólu volalo. O výsledku tak nakonec rozhodla ztráta na polovině soupeře, Skalik byl obrán o balón a rychlý kontr a přečíslení vyřešil soupeř vyšachováním a zakončením do prázdné brány. Ke konci zápasu jsme dokonce dokázali PedF zatlačit a vytvořit si několik velmi slibných zakončení, nejblíže ke skórování byl asi David, který Vaškovo rozehrání přímého kopu zakončoval z první, ale i soupeřův brankář byl mužem na svém místě. Poslední cca 2 minuty jsme zkusili hrát power play a nebylo to vůbec špatné, ale srovnat se nám již nepodařilo.

Celý tým předvedl velmi dobrý výkon, vynikal ale Jiřík, který se opravdu překonával. V poli to nebylo bez chyb, ale tou největší bylo zahazování šancí. Tentokrát se k nám sice štěstí trochu otočilo zády, ale pocit z předvedené hry je dobrý. Zítra poprvé proti vedoucímu týmu tabulky, snad bude účast minimálně jako včera a třeba nám menší hřiště na Astře pomůže a s trochou štěstí se i s Arsenalem dá bodovat.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz