Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Marťans FC 4:3 (2:1) (4.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 28.04.2017

Úspěšný boj 5ti statečných

Sestava: Jirka, Tom, Lisťa, Jeník, Vašek

Hráno 26.4.2017 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Vzhledem k předem nahlášeným absencím a tomu, že nakonec nedorazil ani Skalik (shoda několika věcí), tak především velké poděkování Jendovi, který nakonec i přes zdravotní trable dorazil, a tak jsme alespoň měli 4 hráče do pole. Samozřejmě na výkonu to bylo znát, i když soupeř měl naštěstí pouze jednoho hráče na střídačce. Nasadili jsme jedinou možnou taktiku – pevná obrana a pokusy o rychlé brejky. Trochu nás srážely nepřesnosti, a proto jsme hráli s míčem méně, než jsme chtěli. Ani soupeř nás ale nedokázal nějak výrazně přehrávat, takže sice hráli Marťani s balónem, ale více nebezpečných příležitostí jsme měli my. Skóre otevřel nejlepší hráč večera Jeník, který se po Jirkově výhozu dokázal uvolnit i přesně zakončit. Soupeř však dokázal srovnat, popravdě si vůbec nepamatuji, jaký to byl gól (třeba někdo doplní?). Ještě do poločasu se ukázal i náš nejlepší střelec, který sice kroky v zápase šetřil, ale když už se rozhodl rozeběhnout, tak to naštěstí stálo za to. Když jsem bráchovi nahrál z autu, proběhl kolem hráče a na vzdálenější tyč přesně zakončil (já myslel, že to bylo mezi nohy brankáře, ale prý ne). V prvním poločase jsme měli i smůlu, když jsme trefili břevno, od kterého to šlo do tyče, a před dotírající dvojící zakončujících zakročil se štěstím soupeřův brankář.

Po poločase se naopak prosadil soupeř a podruhé srovnal. Trochu volnějšího prostoru uprostřed hřiště využil jeden z Marťanů a zpoza vápna trefil Jirkovi housle. Potřetí nás ale dostal do vedení Jeník, který si převzal můj dlouhý aut a opět využil své rychlosti a nedal gólmanovi šanci. Vítězný gól si nakonec připsal Lisťa, který včas podpořil brejk 2:1 a Vaškovu přesnou přihrávku proměnil v náš 4.gól večera. Těsně před koncem se Marťanům ještě podařilo snížit, ale 3 body jsme si již vzít nenechali.

Bylo to ubojované, ale zasloužené vítězství. Jirka si pár perfektních zákroků sice také připsal, ale my jsme nastřelili i ve druhém poločase brankovou konstrukci a měli jsme více dobrých příležitostí. Soupeř nám to svým výkonem ulehčil, ale jednoduché to nebylo. Nevím, jak je na tom Jenda, ale já mám v háji kotník, tak to s mou účastí v pondělí vidím tak 50:50, ale snad dorazí ostatní. Proti PedF budeme muset být ve větším počtu a předvést lepší výkon, pokud si chceme připsat nějaké další body (nebo alespoň bod).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 29.04.2017 22:03
Gratulace, vyhra bez stridani se pocita dvojnasob!

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery