Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Jemné a Solené 1.FC - Wolch Praha 1:2 (0:0) (3.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 12.04.2017

Třetí jarní výhra, i když tentokrát rozhodně vyhrál ne lepší, ale šťastnější tým

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Jeník, Vašek, Honza Š.,

Hráno 11.4.2017 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Honza před zápasem povídal, že nás čeká zápas s dlouhodobě oblíbeným soupeřem, Vašek na to odvětil, že každá série jednou skončí. David absenci soupeřova nejlepšího střelce Helebranta považoval za naši nevýhodu a průběh zápasu potvrdil, že naše obavy byly oprávněné. Mysleli jsme si, že soupeř bude zranitelnější v obraně a že z naší zajištěné obrany budeme moci vyrážet do rychlých protiútoků a to, že soupeř neměl standardního brankáře, budeme trestat. Realita byla ale trochu jiná. Jemné a Solené bylo velmi trpělivé v útoku a díky rychlosti se dostávalo k zakončení a to nezřídka k nebezpečnému. Zato naše ofenziva byla až na výjimky bezzubá. Měli jsme problém s tím, že obrana čtvrtého týmu tabulky byla poctivá, hráči JaS byli rychlí a důrazní a najít volný prostor nám dělalo problémy. Nedokázali jsme udržet moc balón, kazili jsme více přihrávek a přejít jeden na jednoho, to bylo k vidění poskrovnu, jen Jeník dokázal být nebezpečný. Bohužel ani on nedokázal proměnit naši největší šanci prvního poločasu. Naštěstí ani Jirka nenašel hráče, který by ho pokořil. Předváděl parádní výkon a na pomoc vždy přispěchala i bránící čtveřice. Musím pochválit poctivé vracení všech hráčů.

Do druhého poločasu jsme vstoupili katastrofálně a jen pomalejší zakončení, do kterého na poslední chvíli skočil Lisťa a asi o 5cm minutý balón ve skluzu zakončujícího hráče nás uchránilo od inkasování branky neb ta byla v obou případech prázdná (ne že by si Jirka vzal volno, ale byl překonán rychlými přihrávkami). Následně jsme hru opět trochu vyrovnali, i když soupeř byl přeci jen aktivnější a nebezpečnější. Důležitou první branku jsme však vstřelili my. Z našeho trestného kopu sice vznikl brejk soupeře, ale včasné zakročení vedlo k tomu, že jsme potrestali propadnutí Jemné a Solené, jelikož se vytáhli všichni hráči soupeře, a tak Jeník našel volného Davida, který se sám před brankářem nemýlil. Už to vypadalo, že půjde o zápas s jedním gólem, ale bohužel Jiřík čisté konto neudržel. Vašek se objevil na místě posledního a nedokázal zabránit rychlé otočce velmi nebezpečného Ševčíka a ani on se tváří v tvář proti gólmanovi nemýlil. Vzápětí jsme mohli inkasovat opět, na soupeři bylo vidět, že chce ze zápasu 3 body. Ty jsme si ale naštěstí odnesli my. David mne nahrál na pravou stranu, já jsem dokázal najít prudkou přihrávkou po zemi skrz vápno volného Honzu, který, na rozdíl od začátku poločasu, kdy soupeř podobnou příležitost nevyužil, rozhodl cca 90 vteřin před koncem o našem vítězství. To mohl ještě pojistit David, který při powerplay JaS mohl postupovat na prázdnou bránu, ale volil střelu levou kousek za polovinou a trefil jen tyč. Málem nás to ještě stálo vítězství, ale soupeř naštěstí powerplay nedokázal využít a my si tak připsali výhru, kterou musíme nazvat šťastnou.

Pochvala především Jiříkovi a Jendovi ale i celému zbytku týmu za morál a obětavost, třeba po 14ti denní pauze budeme mít více sil a dokážeme předvést lepší představení v ofenzivě, obrana byla dobrá. Scházet bude Honza, tak snad Skalik s Tomášem budou již k dispozici.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz