Úvod » Rubrika A-tým

Božolé VS – Wolch Praha 4:6 (1:3) (1.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 30.03.2017

Poprvé na jaře, poprvé v plné sestavě, opět drama a opět úspěšný vstup do sezóny

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Tomáš, Jeník, Vašek, Honza Š., Skalik

Hráno 29.3.2017 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Zaprvé velká omluva nejen spoluhráčům. Zapomněl jsem se a nechal se po dlouhé době rozhodit člověkem, který za to nestojí a zkouší to stále stejně, fialový palec budiž mi malou omluvou.

Velmi jsem přivítal plný stav. Vzhledem k začátku sezóny a fyzicky náročnému zápasu to bylo fajn, že jsme (alespoň dle mého) měli pravidelná střídání a snad dost sil na hřišti a zároveň správné vytížení všech hráčů. Ačkoli jsme byli lepší, první gól dal soupeř. Až zbytečná snaha o vytlačení útočníků vedla k povedenému pasu za naši obranu a rázem jsme museli dotahovat. K vyrovnání došlo ale velmi brzy, to když svůj báječný večer zahájil jak přihrávající David, tak úspěšně zakončující Vašek (David vypíchl balón a Vašek už měl vcelku snadnou práci). Zanedlouho poté byla úspěšná spolupráce zopakována, a když ještě do poločasu skóroval Skalik, byla výměna stran vcelku veselá. Sluší se přiznat, že před třetím gólem došlo, sice k neúmyslné ale přeci jen, srážce Vaška s brankářem soupeře, při které se dal pískat faul, píšťalka ale zůstala němá a Náryk tak scházel v bráně a Skalikova střela mezi několika hráči si našla cestu do opuštěné brány.

Velmi se nám povedl i vstup do druhé poloviny. Zakončovací schopnosti dokázal Lisťa, který dvakrát z podobného místa prostřelil gólmana Božolé, nejdříve zakončoval práci Jeníka a podruhé ho uvolnil Skalik. Vzápětí jsme ale nedokázali pokrýt standardní situaci a špatné obsazení na hranici vápna znamenalo snížení na 5:2. Vcelku brzy se Božolé dostalo na 6 faulů a 10ti metrový kop s přehledem proměnil Vašek střelou k tyči. Náskok 4 gólů se zdál být suverénní, ale soupeř přidal, my jsme nedokázali pořádně podržet balón a pomohli jsme soupeři zadělat na drama. Při našem rychlém protiútoku jsme zbytečně přišli o balón a brejk soupeře skončil k naší smůle v síti (střela se od tyče odrazila zpět do Jiříkovy hlavy a nezaviněný polovlastňák byl na světě). Nevím kolik minut před koncem, ale nějaký čas ještě scházel, jsme dostali 4.gól, to když po odraženém balónu po trestném kopu zůstal neobsazený hráč (ten drobný faul před tím není pro mne omluvou) a v zakončení se nemýlil. Do konce zápasu bylo ještě několik možností na obou stranách, ale také velké vášně, ještě jednou se omlouvám, ale gól již ani na jedné straně nepadl.

Náročný, ale úspěšný vstup do jarní části. Příští týden nás čeká Sídlišťan, který jsme na podzim sice porazili, ale to nebyl v plné síle, tak doufám, že na naší straně bude opět účast hojná. Pískání před zápasem by měl mít snad Tomáš?

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz