Úvod » Rubrika A-tým

Za zenitem 00 1.FC – Wolch Praha – 5:2 (3:0) (10.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 24.11.2016

Soupeř nás přehrál ve všech směrech a my jsme zcela zaslouženě odešli podruhé za sebou s prázdnou

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Vašek, Honza, Jeník, Skalik

Hráno 23.11.2016 ve 21.00 na hřišti Háje 1

Pozitivum dnešního večera bylo, že kromě Tomáše dorazili všichni a snad jsme odešli ze hřiště bez zranění. Bohužel nás soupeř, zřejmě značně namotivovaný Honzou Turínkem, od první minuty válcoval. Jsme sice zvyklí hrát ze zajištěné obrany, ale Za zenitem nám vůbec nechtěli půjčit balón a jejich hráči hledali vždy tu správnou situaci, aby se dostali do zakončení s gólovým efektem. Každý jeden hráč soupeře byl dnes individuálně lepší, než kterýkoli hráč našeho týmu. Nutno podotknout, že v poli. Jediný kdo nejen snesl srovnání, ale byl na hřišti opravdu dominantní, byl Jirka. Držel naše šance, ale směrem dopředu jsme byli hlavně v prvním poločase jaloví. Protivník na nás nastoupil a my jsme nebyli schopní podržet balón či si nahrát. Postupem času jsme se sice o něco zlepšili, ale Jirka nemohl naše chyby hasit věčně. Pohyb, narážečky, individuální technika soupeře a navíc naše chyby, které pramenily právě z pomalejšího pohybu a občasné neohrabanosti, to vše dokázali hráči Za zenitem využít a posupně navyšovali svůj náskok, až na poločasových 0:3.

Byla škoda, že jsme nevydrželi vzdorovat bez obdržené branky déle, protože ve druhém poločasu se mi zdálo, že soupeři dochází maličko síly, ale možná to bylo i tím, že měl v zádech pohodový náskok, protože jsme prohrávali již 0:5. Každopádně i ve druhém poločase Jirka musel kouzlit, ale počet šancí se vyrovnal, jenže my jsme ty naše řešili mizerně – buď slabé zakončení nebo místo nahrávky lépe stojícímu spoluhráči nepovedená klička či střela. Že soupeř není bezchybný, dokázal potrestat v závěru Vašek, který předskočil útočníka soupeře a probil se až do souboje s brankářem, kolem kterého dostal v pádu balón za brankovou čáru. V poslední minutě mi ještě Vašek z rohu nahrál a podařilo se mi prostřelit jak obránce, tak brankáře, takže konečný výsledek 2:5 není zas tak hrozný, ale za tak malý rozdíl ve skóre vděčíme Jirkovi.

Kdybychom využili naše šance, mohl být průběh napínavější, ale musíme si přiznat, že ačkoli jsme to soupeři usnadnili, tak jsme dnes prostě byli horší. Za týden asi nejtěžší soupeř, Arsenal, ale třeba na Astře předvedeme lepší výkon.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz