Úvod » Rubrika A-tým

Wizards DDM Praha 10 B – Wolch Praha – 3:1 (1:0) (9.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 17.11.2016

První ztráta bodů a hned jsme vyšli zcela naprázdno

Sestava: Tom, David, Lisťa, Vašek, Honza

Hráno 16.11.2016 ve 20.00 na hřišti Háje 2

Jednou to přijít muselo, ale popravdě to docela mrzí, protože z těch zbývajících tří podzimních zápasů šlo asi o nejpřijatelnějšího soupeře. Je pravdou, že Kouzelníci byli posíleni o hráče z jejich A mužstva, ale klíčové dle mého bylo to, že náš soupeř měl 2 hráče na střídání, zatím co na naší straně (o střídačce se na Hájích nedá mluvit) byly jen tašky a deštník. Je pravda, že počasí bylo hodně podzimní, ale i tak jsem doufal, že účast bude hojnější (Jirka s Jendou jasan, ale Skaliku, kampak ses zatoulal? a v průběhu druhého poločasu dokonce přestalo pršet*-)). Bez střídání jsme museli trochu šetřit síly, i tak si myslím, že jsme byli aktivní a několik šancí jsme si vypracovali. Samozřejmě jsme ještě více než kdy jindy museli spoléhat na pevnou obranu a dopředu jsme vyráželi co nejrychleji. Bohužel jsme byli my, kdo první inkasoval. Můj výhoz přebíral David zhruba na polovině hřiště čelem k naší bráně a mladý hladový obránce byl v napadání nejen důrazný, ale hlavně i úspěšný a můj pomalejší pád pod jeho nohy znamenal, že balón našel tu správnou mezeru a po zemi doklouzal po mokré zemi až do brány. Soupeř se snažil náš blok rozbít pohybem, ale vzdorovali jsme statečně a spíše přicházely střely ze střední vzdálenosti a ty se mi podařilo nepustit za svá záda. Několik šancí jsme si vypracovali, bohužel scházelo přesnější zakončení a navíc si brácha v jednom ze soubojů, který svedl s obráncem, a navíc i brankářem, narazil stehno a do konce zápasu bylo vidět, že jde docela přes závit. Když brejk soupeř skončil těsně vedle tyče, tak jsme měnili strany s jednogólovým mankem.

Již v prvním poločase jsme se občas snažili použít power play a nebylo to úplně špatné a ve druhém poločase jsme se pokoušeli použít tuto herní variantu ještě více. Díky tomu jsme měli balón o něco déle na kopačkách a nebyli jsme pod stálým tlakem. Scházelo nám lepší zakončení a soupeř trestal to, že jsme to měli dále do obrany. Právě jeden takový úprk skončil úspěšným zakončením a bylo zle. Když navíc Vašek z místa posledního při power play šel do kličky, tak to znamenalo definitivní konec nadějím, nebo třígólové manko bylo zkrátka moc. Protože jsme ale neustali v aktivitě, byli jsme alespoň trochu odměněni. Wizards občas důraz přehnali a 10ti metrový kop po 6. faulu soupeře dokázal skvělou střelou potrestat Honza, víc jsme toho ale již nestihli.

Bojovali jsme statečně, popasovali jsme se jak s počasím, tak s absencí spoluhráčů. Myslím, že i s jedním hráčem na střídání bychom byli schopni dosáhnout lepšího výsledku, ale to je jen spekulace. Fajn zápas, třeba příště na Hájích budeme výsledkově úspěšnější, to ukáže již příští středa a zápas proti týmu Za zenitem.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz