Úvod » Rubrika A-tým

Vendetta – Wolch Praha – 1:6 (1:2) (7.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 26.10.2016

I sedmý podzimní zápas s plným bodovým ziskem

Sestava: Jirka, David, Tom, Lisťa, Vašek, Honza, Skalik

Hráno 26.10.2016 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Pokud mne záznamy neklamou, tak je to již 4 roky, co jsme se s Vendettou utkali naposled a v sezóně 12-13 z toho na podzim byla prohra 2:7, ale na jaře výhra 5:3. Klíčem k dnešnímu úspěchu bylo doražení Skalika (zaprvé možnost střídání 2 hráčů a samozřejmě individuální herní kvalita), to že Vendetta byla bez střídání a jako vždy týmový výkon. Vendetta hrála převážnou část zápasu power play, takže obrana opět byla záležitostí všech hráčů v poli, důležitá byla trpělivost, ale pokud se nepletu, tak jsme ani jednou prázdnou bránu netrefili. První ohrozil soupeřovu bránu právě při pokusu přes celé hřiště Jirka, ale na rozdíl od předchozího zápasu nebyla jeho muška přesná. První gól tak padl díky hráči, který nás opravdu mile překvapil – Skalik odebral míč kličkujícímu obránci a dokázal jeho chybu potrestat úspěšným samostatným únikem. Vendetta svou jedinou branku vstřelila zanedlouho po naší trefě. Právě kvůli volnějšímu bránění při power play dostal jeden z hráčů příliš volného prostoru a nedal Jirkovi šanci, střela bodlem do šibenice se i ze střední vzdálenosti chytá dost těžko. Náš druhý gól padl po bratrské spolupráci, Vašek si pěkně počkal a načasoval sovu přihrávku přesně tak, abych mohl z hranice vápna nebráněn obstřelit brankáře a jak se později ukázalo, šlo o branku vítěznou(H).

Po přestávce se moc obraz hry nezměnil a musíme uznat, že se Vendetta dostala několikrát do výborné příležitosti, ale dvakrát nám pomohla tyč, párkrát špatné zakončení soupeře a několik výborných zákroků si opět připsal Jirka. Největší šance soupeře ale přišly, až když jsme navýšili naše vedení. Vašek přesně našel naběhnutého Skalika, který nás dostal do nadějného vedení. Několikrát jsme pohrdli jednoduchým navýšením náskoku, když jsme nebyli schopni potrestat hru soupeře bez brankáře, ale buď jsme netrefili prázdnou bránu, někdy bylo možná chybou zbrklé zakončení nebo jsme naopak celou akci příliš zpomalili a dovolili se soupeři vrátit, aniž bychom zakončili. Po několika nevyužitých šancích na obou stranách tak předvedli krásnou akci nahrávající David, jehož oblouček si Honza krásně zpracoval a nedal brankáři šanci. Vaškova třetí asistence měla být spíše gól, ale ve vápně trefil před brankovou těsně stojícího Skalika, který tak k hattricku přišel, ani nevěděl jak. Gólový účet pak uzavřel svým druhým gólem za Wolch výborně hrající Lisťa, kterého svou čtvrtou asistencí večera našel Vašek (jak přesně gól padl, si nepamatuji, třeba někdo doplní^o)).

Vendetta byla nepříjemná, protože se za žádného stavu nevzdala a až do konce chtěla skórovat, ale jak jsem psal, shodou několika faktorů se drama v koncovce nekonalo, neboť Jirka už zůstal ve druhém poločase neprůstřelný. V posledních čtyřech kolech podzimu nás čekají 3 soupeři z horní poloviny tabulky, 2 zápasy na Hájích a 2 na Astře. Tam se již v pondělí střetneme s týmem, který má zatím negativní bilanci, ale WarriorS rozhodně nejsou tým, který je radno podcenit. Tak snad příště navážeme na skvělý začátek sezóny, přeci jen nám k záchraně ještě pár bodů schází;-).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 26.10.2016 23:40
Tak tu prázdnou branku jsme trefili hned při prvním gólu, ten Skálikův samostatný únik trval asi půl metru, kdy nejdřív ten hráč, kterému sebral balon, neměl komu nahrát (tím se chci nenápadně za jednu z mála věcí v zápase pochválit, toho jediného, který připadal v úvahu, jsem presoval;-)) a pak právě ten druhý už nestihl jeho zakončení do prázdné zblokovat...A pak jsem tu prázdnou kisnu ještě jednou trefil já, ale vracející se hráč mi to zblokoval (za to se už pochválit nechci ...měl jsem to udělat líp)...Jo a ta Vaškova čtvrtá nahrávka, to byla ta nezištná placírka, která měla být původně střelou bodlem ...Jinak za dnešek bych kromě Vaška, kterej těmi jeho prvními dvěma nahrávkami do jasných pozic ten zápas hodně nalomil na naši stranu, chtěl pochválit právě i Lisťu, nejen že byl tradičně spolehlivej v obraně, ale i oproti minulým zápasům ještě víc a kvalitně podporoval útok...Skálika nekomentuju, tam se s hattrickem počítá ...

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz