Úvod » Rubrika A-tým

PedF Praha FT B – Wolch Praha – 0:6 (0:4) (5.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 13.10.2016

Sice trochu překvapivý, ale dle mého zasloužený a každopádně skvělý výsledek

Sestava: Jirka, David, Tom, Lisťa, Jeník, Vašek, Honza, Skalik

Hráno 12.10.2016 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Po 5 měsících na stejném místě posíleni o Lisťu a Skalika a zápas vypadal hned trochu jinak. Mladíci z PedF jsou rychlí, důrazní, ale tentokrát neměli tak přesnou mušku. Popravdě řečeno jsme klukům z fakulty asi trochu znepříjemnili večer. Vsadili jsme na precizní obranu ve čtyřech hráčích a snažili se při každé příležitosti podniknout rychlý protiútok. Velmi důležitým momentem, a určitě jedním z klíčových, bylo vstřelení prvního gólu. Pokud bychom prohrávali, tak dobývání a útočení do plných by bylo velmi nesnadným oříškem. My jsme ale první gól vstřelili. Konkrétně po přihrávce Martina si poradil s obráncem Honza a poté prostřelil brankáře, čímž nastartoval naše představení. Druhý gól připravil David pro Skalika, který následně perfektní přihrávkou našel naběhnutého Jeníka, který si po nemoci připsal první podzimní trefu. Vynikající první poločas pak zakončila parádní příprava Honzy, který vybídl ke skórování Vaška.

Náš soupeř spřádal o poločasové přestávce plány, jak prorazit naši pevnou obranu a co si budeme povídat, ve futsalu ani náskok 4 gólů není rozhodující. My jsme ale nepolevili a náskok jsme ještě navýšili. Vyšachování pomocí 4 narážeček po ose Skalik, Tom, Honza a opět má maličkost skončilo pátou brankou. Poté jsem musel odstoupit neb jsem si udělal něco s předním stehenním svalem a minimálně pondělní zápas je pro mne pasé. Jeník se tudíž musel stáhnout do obrany a trochu nám začaly docházet síly. Kupodivu ale i někteří hráči PedF přestávali být tak čilí a nepřesnosti se objevovaly stále častěji. Sice jsme byli o trochu více pod tlakem, ale i tak zůstávaly občas síly pro protiútoky a po třetí asistenci večera Honzy si první gól za Wolch připsal Lisťa.

Kromě prvního gólu byl za naším úspěchem výborný výkon všech hráčů. Jirka předvedl několik perfektních zákroků (přeci jen jsme nebyli v obraně vždy bezchybní, hráči soupeře pár šancí vyloženě spálili, ale několikrát se suverénně předvedl Jirka). Obrannou fázi zvládal celý tým a právě díky okamžitému návratu do obrany se soupeř téměř nedostával do přečíslení. No a v útoku jsme sice několik šancí také zazdili, ale dostali jsme se díky kreativitě, dobrému pohybu i individuální drzosti a šikovnosti do více šancí než soupeř a půl tucet jsme jich využili. Již v pondělí další těžký soupeř Tefal a bohužel na Hájích, budu vám držet palce a věřím, že mne nezklamete.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 15.10.2016 23:22
Tak to je mrzutý, s tím svalem, přeju brzké zlepšení, ideálně tak, abys byl ready ještě do toho pondělka;-)...Když vypadne jakékoliv kolečko aktuálně poměrně dobře namazaného stroje, je to znát!

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery