Úvod » Rubrika A-tým

Jemné a Solené 1.FC - Wolch Praha 4:9 (1:4) (3.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 22.09.2016

Do třetice všeho dobrého

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Jeník, Vašek, Honza Š., Skalik

Hráno 20.9.2016 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Tak i třetí zápas sezóny bez změny v sestavě vedl ke třem bodům. Už před zápasem jsme věděli, že hráči Jemné a Solené jsou lepší směrem dopředu a navíc hráli bez brankáře a tím nám utkání trochu ulehčili. Problémy v obranné fázi soupeře vedly k našemu prvnímu gólu, to když Vašek sebral s rozehrávkou váhajícímu obránci balón a přesnou nahrávkou našel na střed naběhnutého Skalika, který střelou mezi nohy pokořil brankáře. Zanedlouho poté vystihl rozehrávku Honza a své sólo také proměnil. Velmi důležitý moment podle mého byl ve chvíli, kdy pěknou kombinací Jemné snížilo na rozdíl jediné branky, tak hned z rozehrání dokázal Skalik pěkně prostrčit míč Vaškovi a i on svůj nájezd proměnil. Tato rychlá odpověď našeho soupeře trochu zabrzdila, a když Skalikovu akci, potažmo střelu, zastavila tyč a Honza nekompromisně jeho práci dokončil, tak proběhla výměna střídaček s naším 3gólovým vedením.

Jemné a Solené sice spřádalo o přestávce plány a chtělo se vrátit do zápasu, ale opak byl pravdou. Okamžitě po rozehrání druhého poločasu putoval balón k Lisťovi, který si připsal asistenci – přihrál mi, bránící hráči měli trochu zmatek v tom, kdo koho obsadí, a tak jsem volný prostor využil k navedení balónu na střed a pokus levačkou zastavila až rozvlněná síť (5:1). Vzápětí jsme zatlačili při napadání na rozehrávku, brankář chtěl dloubnout balón, ale nepříliš povedený pokus jsem vystihl, přistrčil míč Skalikovi, který skóroval do odkryté brány (6:1). Poté jsme si role vyměnili, Skalik před vyběhnutým brankářem posunul balón do strany a mně se podařilo prostřelit dva dobíhající obránce (7:1). Po brejku 2 sami na brankáře jsem sice Honzu trochu zahnal, ale on mi dokázal míč vrátit bezchybně před prázdnou bránu a díky němu jsem si tak připsal hattrick (8:1). Že je náš soupeř kvalitní směrem dopředu se projevilo v závěru zápasu, možná se na tom projevilo naše vysoké vedení či docházející síly, každopádně Jemné občas praktikovalo power play a i díky ní jsme třikrát inkasovali. Mezi třetí a čtvrtý gól soupeře se vklínil ještě úspěšně proměněnou penaltu po faulu na svou osobu Vašek.

Konečný výsledek je dán lepší defenzivní prací celého našeho týmu, díky které jsme se dostávali do rychlého zakončení a navíc jsme byli v útočné fázi i při postupném útoku kreativnější, no a samozřejmě pomohla opět produktivita. Po třech zápasech 9 bodů je výborný výsledek. Myslím, že všechny výhry byly zasloužené a jsou podloženy našimi povedenými výkony. Na druhou stranu si musíme přiznat, že jsme na začátku soutěže narazili na soupeře, kteří se dle mého budou pohybovat spíše ve spodní části tabulky a proti silnějším soupeřům bude potřeba předvést minimálně stejně povedený výkon, jakým se zatím prezentujeme – týmový výkon bez častých chyb.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery