Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Sídlišťan Praha A 6:1 (4:0) (2.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 13.09.2016

Háje nám tentokrát vyhovovaly

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Jeník, Vašek, Honza Š., Skalik

Hráno 13.9.2016 v 19.00 na hřišti Háje 2

Sídlišťan dorazil pouze s jedním hráčem na střídání a ve velmi teplém večeru to bylo jedním z klíčových momentů. Další důležitou věcí bylo to, že jsme předvedli, hlavně v prvním poločase, velmi dobrou obrannou fázi a to na všech postech – útočníci zodpovědně pomáhali obráncům a když už bylo nejhůř tak Jirka buď včas vyběhl nebo úřadoval v brankovišti. Navíc jsme soupeře přehrávali i na jeho polovině a dokázali jsme některé naše šance využít. Poté co Skalik zakouzlil s balónem, který ale nedokázal dostat do sítě, tak nedůrazný odkop obránce dokázal Vašek potrestat a levačkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Další gól padl po práci obránců – Martin vyslal Davida, který obelstil obránce, jenž čekal nahrávku na útočníka, ale David se sám uvolnil a nedal brankáři šanci. Poté co Skalik zachytil rozehrávku a nabídl jednoduché zakončení Honzovi, tak jsme vedli již o tři góly. Po druhé Martinově asistenci si Vašek navedl balón do středu hřiště a střelou po zemi do protipohybu brankáře stanovil naše poločasové a zasloužené vedení na 4:0.

Ve druhém poločase se soupeř snažil více napadat a jak nám docházely síly, tak už naše převaha nebyla tak výrazná, na druhou stranu se ukazovala větší okénka v obraně soupeře a brejk 2:1 jsme zakončili – David nahrával a Honza si připsal stejně jako Vašek druhý gól. Ve druhém poločase bylo pár možností soupeře a jednu z nich Sídlišťan využil – rychlá křižná přihrávka našla volného hráče, který sebral Jirkovi shutout. Závěr zápasu jsme ale nenechali našeho protivníka zdramatizovat. Kontrolovali jsme balón a snažili se využívat případné příležitosti. Ačkoli soupeř vstřelil ještě jeden gól, tak se skóre pohnulo v náš prospěch. Podařilo se mi projít kolem obránce, ale balón jsem nechal trochu za sebou, ten však ležící obránce při pokusu o odkopnutí umístil za záda vlastního gólmana.

Předvedli jsme povedený výkon, myslím, že lepší než v prvním kole a soupeře, který nebyl zřejmě v plné síle, jsme dokázali přehrát a připsali si zaslouženě další tři body. Za týden nás čeká další tým a myslím, že bude trochu přituhovat, na druhou stranu se vracíme na Astru, takže doufám, že budeme opět úspěšní.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz