Úvod » Rubrika A-tým

Božolé VS – Wolch Praha 4:5 (1:4) (1.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 11.09.2016

Úspěšný vstup do nové sezóny

Sestava: Jirka, Tom, David, Lisťa, Jeník, Vašek, Honza Š., Skalik

Hráno 7.9.2016 ve 21.00 na hřišti Astra 1

Díky Jirkově konečnému rozhodnutí o pokračování, Skalikově návratu a kvalitní manažerské práci Davida, neb se Martin ukázal jako výborná posila, jsme mohli v novém ročníku navázat na poslední zápas minulé sezóny. Tentokrát se Božolé dostavilo již s několika hráči na střídání, a tak bylo utkání mnohem vyrovnanější. Soupeř se dostal do vedení po proměněném trestném kopu, ale v další části prvního poločasu jsme již byli lepším týmem. První gól nové sezóny našeho týmu vstřelil po rohu Vaška Skalik. Tentýž hráč pak obral laxního obránce o balón a obrátil skóre v náš prospěch a podepsal se i pod další dva naše góly. Sehraná dvojice – nahrávající Skalik a skórující Vašek, určila pěkné poločasové vedení.

Nejhůře jsme hráli v prostřední části druhého poločasu, kdy jsme se v útočné fázi zbytečně zbavovali balónu (a to nepřesnosti nevyplývaly z nějakého enormního tlaku soupeře) a v obranné části hry jsme byli nedůrazní, čehož soupeř využil ke snížení na rozdíl jediné branky. Naštěstí jsme se dokázali po time-outu opět o něco zlepšit, Skalik si připsal třetí asistenci zápasu při gólu Honzy, který se ukázal být vítězným. Božolé dokázalo ještě opět snížit, ale závěrečný tlak jsme již přečkali a připsali si tak důležité 3 body.

Myslím, že na první zápas sezóny byl výkon povedený, Jirka chytal výborně, Martin se ukázal ve velmi dobrém světle a na Skalikovi bylo vidět, jak je na fotbal natěšený. Kdybychom proměnili více našich šancí (několikrát zazvonila i brankové konstrukce), tak by mohl být závěr zápasu klidnější, ale na druhou stranu i Jirka nás několikrát zachránil. V úterý nás čeká Sídlišťan, tak se snad budeme ještě zlepšovat.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz