Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Božolé VS 11:4 (2:2) (11.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 20.06.2016

Jestli to opravdu byla derniéra, tak byla úspěšná a asi by bylo škoda takto končit nebo?

Sestava: Jirka, Tomáš, David, Jeník, Tom, Vašek, Honza Š.

Hráno 20.6.2016 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Božolé nám situaci výrazně ulehčilo, protože dorazilo bez střídání a to za teplého počasí v první letní den bylo náročné, zvlášť když nikdo nemládneJ Náš dlouholetý soupeř se dostal do vedení, ale zanedlouho poté krásná přihrávka středem od Honzy našla správně naběhnutého Tomáše, kterému stačilo správně nastavit nohu a umístit míč přesně k pravé tyči. I na druhý gól jsme dokázali odpovědět, díky rychlému přechodu do útoku jsme si vytvořili přečíslení a Jeníkovo přistrčení jsem špičkou levé kopačky nasměroval do brány.

Po změně stran jsme začali více využívat únavy soupeře. Na gól Jeníka po nahrávce Honzy (vůbec si neuvědomuji, jaká to byla akce) ještě Božolé odpovědělo a srovnalo. Nechci říci, že zlomový gól byl náš čtvrtý, ale rozhodně byl kuriózní. Ne zcela povedená přihrávka skrz vápno, která šla vzduchem a pryč od brány zaujala jednoho hráče Božolé tak, že jeho ruka vystřelila a Jambovi nezbylo nic jiného, než zapískat penaltu. Honza ji proměnil suverénně a tím spustil náš brankostroj. Pátý gól vstřelil po vyšachování obrany opět Honza po mé přihrávce, pak nahrával Tomáš Vaškovi, aby si vzápětí své role obrátili. Další brejky končily kombinacemi: asistence Honza já gól, pak prohození rolí, na další gól mi nahrál Vašek, který pak náš poslední letošní gól vstřelil po Davidově nahrávce. Božolé v závěru již pouze snížilo, a tím v poklidu hrané utkání skončilo. Jirka zachytal opět výborně a je jen škoda, že se nám nepodařilo změnit jeho rozhodnutí nepokračovat v další sezóně. Většina gólů ve druhém poločase pramenila z dobré obrany a rychlého přechodu do útoku, který byl usnadněn tím, že Božolé už došly síly. Uvidíme, jak proběhnou letní jednání a třeba to nebyl poslední zápas Wolchu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz