Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Arsenal Praha – Wolch Praha – 6:4 (1:2) (10.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 08.06.2016

Velmi zajímavý zápas, ve kterém jsme podlehli dost možná nejlepšímu celku soutěže, ale mohlo to být i jinak

Sestava: Jirka, Tomáš, David, Jeník, Honza, Vašek

Hráno 6.6.2016 ve 20.00 na hřišti Generála Janouška

Soupeř i bez standardního brankáře a bez střídání ukázal, že jen možná kvůli slabší docházce drží „pouze“ druhé místo v soutěži. K územní převaze by i přes individuální dovednost Arsenalu nedošlo, kdyby si nepomáhal hraním power play. Velmi záhy jsme prohrávali, když po vyšachování střílel z velkého úhlu, ale také z velké blízkosti útočník Arsenalu a podařilo se mu zvednout balón nad Jirkovu hlavu, jinde ani místo nebylo (opravdu to neprošlo tou dírou v síti z boku, ale za gól Jirka rozhodně nemohl). Avšak obdržený gól nás nepoložil, spíše nabudil a začali jsme využívat někdy laxnějšího přístupu soupeře a dobrým napadáním jsme si začali vypracovávat také šance. Po faulu na hranici vápna se ujal exekuce trestného kopu Vašek a nadvakrát se mu podařilo srovnat skóre, a když výborné vystoupení z obrany předvedl Jeník, který uposlechl rady Jirky a kolem vracejícího se brankáře vystřelil šajtlí, tak jsme se překvapivě dostali do vedení.

Bohužel několik našich dalších 100% šancí zůstalo nevyužito (za všechny bych jmenoval Davidovu, kdy odebral balón na naší polovině, nechal za sebou brankáře, který se srazil s obráncem, ale zřejmě pod dojmem, že by mohl být dostihnut a nezakončit, tak z poloviny nevolil postup sám na prázdnou bránu, ale vystřelil a minul; dalších zakončovacích kolapsů tam bylo opravdu tak na dalších 5 gólů). A výsledek se brzy dostavil. O přestávce prohodil soupeř hráče na pozici gólmana a vstoupil do druhé poloviny ve velkém stylu. Zrychlil kombinaci a i přes to, že Jirka čaroval (a to po celý zápas), tak jsme dostali postupně 3 góly a vypadalo to na rozhodující odskočení ve skóre. Avšak síla zdravého jádra Wolchu se ukázala. Pokusili jsme se hrát power play a rázem jsme si také vytvářeli územní převahu. Nevím, zda náš třetí gól byl již při powerplay, ale byl každopádně moc pěkný. Vašek vysokým balónem našel Davida, který si na levé straně útočné poloviny dobře zpracoval balón a levou nohou na vzdálenější tyč skóroval. Veselí se zrcadlilo na našich tvářích, když při powerplay Tomáš z pozice brankáře z pravé strany našel před bránou Davida, který srovnal. Bohužel jsme téměř vzápětí po zbytečné chybě inkasovali, na hranici vápna se neobsazený hráč snadno prosadil, což byla velká škoda. Pak jsme dostali ještě jeden gól, a tak i přes srdnatý a velmi dobrý výkon jsme vyšli ze zápasu sice se vztyčenou hlavou, ale s nulovým bodovým ziskem.

I přes prohru ale myslím panovala dobrá nálada, výkon byl velmi dobrý (Jirka excelentní), škoda neproměněných šancí. Soupeř byl slušný, rozhodčí taktéž, počasí přálo, hřiště pěkné, takže celkově spokojenost. Je možné, že příští zápas bude derniérou Wolchu, ale uvidíme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery