Úvod » Rubrika A-tým

Real Triky – Wolch Praha – 4:3 (1:1) (7.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 19.05.2016

Večer, kdy je vše špatně

Sestava: Jirka, David, Tom, Tomáš, Jeník, Vašek, Honza

Hráno 18.5.2016 v 19.00 na hřišti Háje 1

Původně jsem nechtěl ani nic psát, tak snad jen krátce. Včera byl večer blbec. Jeník jel na jiné hřiště, Jirka si spletl čas, takže dorazil se zpožděním, Lafroit z neznámého důvodu nedorazil. Když jsme viděli, že je poslední tým soutěže bez střídání a i bez svých nejlepších hráčů z pro nás nevydařeného vzájemného podzimního zápasu, tak jsme si mysleli, že bude cesta k úspěchu snadná. Abychom přehráli soupeře snáze, začali jsme po stylu jiných týmů zkoušet občas power play, ale nejsem si jist, zda to bylo úplně správné. Nebudu se rozepisovat, jen řeknu, že jsem dnes musel s předloktím na chirurgii, naštěstí bez zlomeniny, ale dost velký krevní výron a otázka, jak dál sport, jsem pěkně naštvaný a zapadá to do „povedeného“ večeru na Hájích.

Vše špatně – balón se nám zadrhával pod nohama, přesnost přihrávek místy dost pokulhávala a asi nejhorší byla nálada. Nehráli jsme katastrofálně, kdybychom proměnili každou čtvrtou šanci, tak jsme v pohodě vyhráli, ale totální selhání v zakončení, hrubé chyby snadno potrestané, to byl důvod, proč jsme končili večer zamračení. Je zbytečné si stěžovat na rozhodčího (jedna neodpískaná penalta to nerozhodla) a už vůbec není dobré rozčilovat se na spoluhráče. Scházel mi větší zápal pro hru a 100% nasazení a obětování za spoluhráče, vlastnosti, které nás zdobily v předcházejících zápasech. První gól jsme dostali po taktické chybě, střídání při rozehrávce soupeře není dobrý nápad. Do poločasu David svou chybu napravil nahrávkou na vyrovnávací gól Honzovi.

Avšak nevyužité šance z prvního poločasu, jako by nás rozhodily. Místo klidné hry s pravidelným střídáním jsme hráli bez systému (myslím tím zmatečné střídání a nedodržení věcí, které jsme si řekli). Háje a dobývání zalezlého soupeře nám zkrátka nesedí. Špatné přebrání po trestňáku soupeře znamenalo snadné zakončení Real Triků a opět jsme byli pozadu. Zkusili jsme opět powerplay, ale nejdříve jsme dostali gól přes celé hřiště a když se nám podařilo snížit (Vašek našel na vzdálenější tyči Jeníka), tak jsme opět předvedli nepochopitelný zkrat špatným střídáním a hráč mne opět prostřelil. Sice jsem (myslím po Davidově přihrávce) dokázal ještě v poslední minutě snížit, ale to bylo vše.

Rozhodlo neproměňování šancí, brankář měl postřeh, takže párkrát zakročil fakt parádně, ale většinou jsme netrefovali bránu a vůbec jsme nevyužili toho, že brankář soupeře byl v bráně prkenný a nepohyboval se, stačilo mu zvedat ruce a občas natáhnout nohu. Navíc hráči Real Triků nebyli špatní, ale prohra je opravdu velmi špatná vizitka naší hry. Místo pojištění druholigové příslušnosti, jsme si zadělali na velmi dramatický závěr jara. Snad když ne výsledky, tak alespoň výkon bude v dalších zápasech opět lepší. Je to jen sport, a příště začneme nanovo, tak hlavy nahoru a žádné skleslé myšlenky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz