Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Wizards DDM Praha 10 B 3:2 (0:0) (6.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 09.05.2016

I druhý zápas v sezóně jsme čaroděje porazili, i když jsme museli výsledek otáčet

Sestava: Jirka, David, Tom, Vašek, Honza Š., Jeník

Hráno 9.5.2016 ve 20.00 na hřišti Háje 1

Klíčový okamžik byl to, že Jirka (samozřejmě správně;-)) přehodnotil své rozhodnutí, což znamenalo, že jsme měli jistotu v bráně a jednoho hráče na střídání do pole. První poločas za dohledu H+H Turínků jsme dodržovali stanovenou taktiku a i přes počáteční nepřesnosti v rozehrávce jsme se dostávali do gólových šancí. V jejich zahazování „vynikal“ Honza, který z různých pozic bohužel neproměnil ani jednu z pěti. Soupeř sice také něco měl, ale scházela mu větší kvalita, obrana se činila a Jirka byl bezchybný.

Ve druhém poločase nám začaly docházet síly a i díky tomu jsme udělaly pár chyb. Honza nechal za sebe zaběhnout hráče, mně se k němu nepodařilo včas přistoupit, jeho střelu dokázal Jirka pouze vyrazit a Vašek nedokázal zastavit dobíhajícího hráče, který přes ležícího Jirku skóroval. Druhý gól jsme dostali po signálu z rohu, Jeník bránil hráče, který mne odclonil a já tak nedokázal pokrýt útočníka, jehož zakončení z první se od Jeníkova záda dostalo mimo dosah Jirky a vypadalo to s námi zle nedobře.

Jestli se nepletu, tak otec a syn HT zanedlouho poté odešli, a tak již neviděli naše otočení výsledku a vítězství nejen vůle, ale i trochu štěstí. Nejprve Jirka svým výhozem našel Jeníka, který se dokázal uvolnit a zakončit na bližší tyč kolem vyběhnutého brankáře. Zhruba 8 minut před koncem z našeho presinku vznikla chyba obrany soupeře, když mi obránce namazal na vápno a k mému překvapení se mi podařilo pravačkou umístit míč přesně k pravé tyči. Naše snaha nakonec dvě minuty vyústila ve vítězný gól. Při rozehrávce z naší poloviny se nám podařilo roztáhnout hru, já se snažil zhruba z poloviny z pravé strany najít z první Jeníka, přihrávka šla na střed na hranici vápna, byla však moc pomalá, ale špatnou domluvu brankáře s obráncem využil David, který do souboje vlétl, brankáře přetlačil a díky jeho důrazu jsme nakonec urvali 3 body. Následnou power play soupeře zhatily chyby (6 hráčů na hřišti…) a už jsme dokázali výsledek udržet.

I ve druhém poločase jsme měli několik výborných příležitostí a také dva 10ti metrové kopy, ale ani Vašek ani Honza neuspěli, stejně jako ostatní hráči při svých šancích ze hry. Musím vyzvednout Jirku, zase předvedl, že je pro nás nepostradatelný a také perfektní dodržení taktiky. Samozřejmě s úbytkem sil se dostavily jak chyby, také jsme neměli tolik potřebný pohyb a přesnost v útočné fázi, ale vzhledem k počtu šancí si myslím, že je konečný výsledek spravedlivý, i když musím uznat, že jsme tentokrát měli i štěstí. Snad se k nám neotočí příště zády, protože nás čeká možná klíčový souboj s Real Triky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery