Úvod » Rubrika A-tým

PedF Praha FT B – Wolch Praha – 6:2 (3:1) (5.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 04.05.2016

Nízká produktivita s lepším soupeřem znamená bodový zisk nula

Sestava: Jirka, David, Tom, Lafroit, Jeník, Vašek, Honza

Hráno 2.5.2016 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Ačkoli jsem byl připraven pomoci v nouzi nejvyšší, pokud by se někdo zranil či byl fyzicky na dně, což se naštěstí nakonec nestalo, tak jsem podruhé na jaře párkrát na hřiště vyběhl. To ale až na konci prvního poločasu za stavu 1:3. Stejně jako na podzim jsme nechávali hrát soupeře, který ale bránil lehkovážně a vypracovali jsme si několik šancí. Po hříchu se ujala jediná, to když Vašek vybídl ke skórování Jeníka, který se sám před brankářem nemýlil. Bohužel soupeř ještě trochu přidal a my jsme začali dělat chyby při přechodu do útoku, čímž jsme PedF nabízeli možnosti k brejkům a hráči s tvrdou střelou toho dokázali využít. Myslím, že rozhodl právě první poločas, kdy jsme měli více tutových příležitostí než soupeř, ale z 5ti 100% jsme proměnili jedinou, soupeř z menších šancí dokázal otočit skóre ve svůj prospěch.

Definitivní zlom pak nastal na začátku druhé poloviny, kdy jsme dostali dva rychlé slepené góly a pak už soupeř hru kontroloval. My jsme měli šancí méně a poté, co soupeř vsítil 6.gól už jsme dokázali jen zkorigovat skóre. To když sehráli z trestného kopu pěkný signál nahrávající Vašek a z první zakončující Lafroit.

Zápas mohl rozhodně dopadnout lépe, na druhou stranu jsme nezahráli tak špatné utkání, ale problém byl v tom, že jsme nedodrželi naši úspěšnou taktiku, která se zakládá na precizní obraně. Naopak jsme soupeři nabídli několik šancí našimi chybami a PedF trestalo. Věřím, že při lepší produktivitě v prvním poločase (pokud se nemýlím tak jsme v minimálně dalších 4 případech tváří v tvář proti brankáři selhali) bychom netahali za kratší konec. Soupeř nám tímto odskočil a zůstáváme v poslední čtyřce, z níž dva týmy sestoupí. Příští kolo s Wizardy, kteří jsou o 5 bodů před námi. Navíc na Hájích, i když podzimní vítězství jsme si s týmž soupeřem připsali právě tam, rozhodující může být případná neúčast Jirky, ale všichni doufáme, že si to ještě rozmyslí a minimálně jaro s námi dokope.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery