Úvod » Rubrika A-tým

Kmochův odkaz A – Wolch Praha – 3:3 (1:0) (3.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 21.04.2016

Získaný bod nebo taktéž smolně ztracené 2 navíc

Sestava: Jirka, Lafroit, Jeník, Vašek, Honza

Hráno 20.4.2016 ve 20.00 na hřišti Astra 1

Třetí zápas a podruhé bez střídání, minule jen jeden hráč na střídání. Daní za slabou účast je bodový zisk – 1bod / 3 zápasy. První jarní vybojovala srdnatě bránící čtyřka, která měla za zády opět výborného Jiříka. Pokud hrál Kmoch ve čtyřech, tak měl sice balón více na kopačkách, ale moc se neprosazoval, jen pokud sáhl k powerplay, tak byla převaha zřejmá. Avšak kombinace soupeře nebyla extrémně rychlá, zakončení také nebylo tak nebezpečné jako minulý týden Comesu a navíc všech našich 5 hráčů podávalo velmi obětavý a navíc kvalitní výkon. V prvním poločase jsme dokonce měli větší šance my, ale žádná nebyla zakončena tak kvalitně, aby rozvlnila síť. To se bohužel 30 vteřin před poločasem podařilo soupeři, bylo to právě díky powerplay, nejsem si jist, zda to byla střela či teč nebo dorážka, každopádně po dotyku balónu s oběma tyčemi se překulil kulatý nesmysl za brankovou čáru.

Druhý poločas měl podobný průběh, jen byl soupeř (respektive někteří hráči) víc frustrovaný, že se nemohou prosadit, ale rozhodčí zápas zvládal. Při snaze o rychlý přechod do protiútoku zaváhal Vašek, balón si předkopl trochu více a rezultoval z toho brejk soupeře s gólovou tečkou. Smekám před hráči, že ani za nepříznivého stavu nesložili zbraně a po time-outu zhruba 8 minut před koncem předvedli parádní obrat. Vašek z boku nadzvedl balón mezi dva bránící hráče a Honza skákající balón parádně trefil. Poté Jeník, který za zápas opět schytal neuvěřitelné množství ran, předvedl výborné čtení hry, při obranném zákroku ukořistil balón, který po sprintu předložil Vaškovi, kterému už zbývalo jen zakončit do prázdné brány. A když se opakovala souhra z našeho prvního gólu a Honza zakončoval spolupráci s Vaškem, vypadalo to na sladkou tečku. Ta nám bohužel nebyla dopřána, když jsme nepochopitelně udělali první větší chybu při obsazování a dostali jsme v poslední minutě gól po rohu, kdy zakončoval zcela neobsazený hráč v našem vápně.

Je to sice velká škoda, přijít o body, ale i bod není špatný. Soupeř měl celý zápas převahu, ale větší šance jsme měli my. Výborná obrana, obětavost, ale také o něco pomalejší řešení útočných akcí soupeřem, to vše nám dávalo šanci na bodový zisk. Ten mohl být i výraznější, ale i tak zaslouží kompletní pětice absolutorium. Snad předvedeme stejně kvalitní výkon i příště a v jednom z klíčových utkání jara uspějeme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz