Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Comes Košíře A - 2:3 (0:2) (2.jarní kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 12.04.2016

Výborný výkon bez bodového zisku

Sestava: Jirka, Lafroit, David, Jeník, Honza, Vašek

Hráno 11.4.2016 v 20.00 na hřišti Háje 1

„Je zbytečné plakat nad rozlitým mlékem“, ale neubráním se povzdechu, jaká je škoda, že nebyla pondělní sestava přítomna minulý týden, protože i s o něco horším výkonem bychom Montanu porazili. Proti suverénnímu leaderovi soutěže jsme předvedli zodpovědný a obětavý výkon, který by si zasloužil i bodové ohodnocení. Na to jsme bohužel nedosáhli, ale i přes prohru lze mluvit o povedeném večeru a pokud vydrží zdraví a budeme předvádět podobné výkony i v dalších zápasech, tak ještě není sezóna ztracena.

Comes jako tradičně často využíval powerplay, což znamenalo větší tlak a méně kontaktu s míčem. Obrana ale pracovala svědomitě a rychlé výpady z naší strany byly nebezpečné. První velkou šanci jsme dokonce měli my, ale Jeník brejk zakončil nepřesně. A tak v prvním poločase skóroval jen soupeř – nejdříve z trestného kopu, kdy prošel balón mezi zdí a Jirkou a následně z drobného obranného faulu při naší útočné snaze vzešla ztráta, brejk a gól v naší síti.

I ve druhém poločase první udeřil soupeř a jednu ze střel, kterou se Jirkovi podařilo pouze vyrazit, dorazil důrazný hráč soupeře a náskok tak byl již třígólový. I přes zdánlivě neohrožené vedení pokračoval Comes ve hře s vytaženým brankářem, a toho stejně jako na podzim využil Jirka a po jednom z mnoha zákroků rychle překopl celé hřiště a vsítil tak náš první gól. A když pak po perfektní práci Jeníka, který obral soupeře o míč a sprint zakončil přesnou nahrávkou Honzovi, který nekompromisně zakončil, začal se Comes strachovat o vedení. I přes šance na obou stranách gól již nepadl, a tak ani ve druhém jarním zápase jsme nebodovali.

Je škoda, že jsme nedokázali využít některé naše šance, avšak otevřeně je nutno přiznat, že Comes měl nejen v držení častěji míč, ale především častěji zakončoval a měl několik vyložených šancí. Jirka předvedl ale výborný výkon a stejně tak všichni hráči v poli, a tak jsme mohli překvapit, bohužel se proti důrazně hrajícímu soupeři nepovedlo. Příště nás čeká tradiční soupeř Kmochův odkaz, tak doufám, že budu svědkem stejně kvalitního výkonu a již také nějakého bodu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery