Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Božolé VS 1:4 (0:2) (11.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 24.11.2015

Na závěr podzimu třetí prohra v řadě a nutno říci, že zasloužená

Sestava: Jirka, Stoki, Tomáš, Lafroit, Vašek, Honza Š., Jeník

Hráno 23.11.2015 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Božolé mělo v chladném počasí po většinu zápasu převahu, snažilo se dobývat naší zformovanou obranu, ale ta byla na počátku zápasu opravdu pevná a ačkoli jsme toho moc nepředvedli v útoku, tak obranné fázi se nedalo téměř nic vytknout. Bohužel jsme v závěru poločasu předvedli pár chybiček a ty dvě největší byly potrestány. Nejdřív při autu nepohlídal Stoki svého hráče, který si zaběhl za všechny a přihrávka skrz vápno ho našla před odkrytou částí brány. V poslední minutě poločasu pak chtěl Lafroit předskočit útočníka, ten si ho ale šikovně odstavil a sám před Jirkou nezaváhal.

Šanci na bodový zisk nám vrátil Jeník, který převzal přihrávku Stokiho, individuální akcí si připravil střeleckou pozici a pravačkou krásně zakončil. Bohužel téměř v zápětí jsme Božolé chybou nabídli opětovné navýšení náskoku. Chyba při přechodu do útoku vypadala již zažehnána, ale špatné pokrytí nabíhajícího hráče nás ztrestalo. Do konce zápasu vypadal průběh utkání ve stejném duchu – Božolé drželo míč, snažilo se kontrolovat tempo, občas jsme sice vyrazili do rychlého brejku, ale buď nás zastavila nepřesnost, rychlý návrat všech hráčů soupeře, a nebo jsme zkrátka nebyli dost rychlí. Naopak jsme nabízeli vlastními chybami příležitosti našemu dlouholetému rivalovi, a kdyby Jirka opět nečaroval, tak jsme dostali více než ještě jeden gól po hrubé chybě posledního hráče, který nahrál prvnímu soupeři a nechal ho nejen vystřelit, ale i dorazit svou střelu.

Nikomu se nedá vytknout nasazení a zápal pro hru, ale na konci podzimní části sezóny jsme ztratili glanc a soupeř nás ve všech ohledech přehrával – rychlost, důraz, individuální dovednosti (jak přesnost přihrávek, tak udržení balónu čelem k bráně). První část zápasu byla i z naší strany velmi povedená, ale od první hrubé minely před prvním gólem jsme začali dělat chyby a to se projevilo na obrazu i výsledku hry. Ve velmi vyrovnané tabulce budeme na jaře potřebovat návrat k lepším výkonům, se kterými, jak věřím, přijdou i důležité body. Takže klidnou zimu, vyléčení bolístek a na jaře zase s plným nasazením.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz