Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Tefal-Rowenta – Wolch Praha – 3:5 (1:2) (8.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 30.10.2015

Povedený přechod na Astru, zcela odlišný přístup k zápasu a důležité tři body

Sestava: Jirka, Lafroit, David, Stoki, Jeník, Honza

Hráno 28.10.2015 ve 21.00 na hřišti Astra 2

Trenérský tandem Chalupský T.-Skala dovedl svůj tým k zaslouženému vítězství, za kterým stojí především velmi poctivý výkon celého týmu. Ponaučili jsme se z předchozího nepovedeného zápasu a brzký přístup k útočníkům soupeře znamenal na menším hřišti na Astře méně prostoru pro útočníky Tefalu. I tak nám hlavně v prvním poločase hodně zatápěl nejlepší hráč soupeře s číslem 3. I díky tomu se soupeř dostal do vedení, ale tentokrát nás to nezlomilo a náš výkon se s postupem času zlepšoval. David vystihl nahrávku soupeře, vyslal vpřed na zteč ranní porod syna oslavujícího Honzu a ten, myslím kladenským nártem, uklidil z levé strany pravačkou míč ke vzdálenější tyči. Honza mne jistě i doplní, jak padl náš druhý gól, na který nahrával Stoki a vsítil ho Jeník. Tefalu sice chytal hráč z pole, ale pěkné střely Honzy a Stokiho skončily pouze na břevně a vzhledem k tomu, že Jirka opět předváděl výborný výkon a obrana se také činila, skončil první poločas naším hubeným vedením.

O přestávce musel soupeřův gólman ze zdravotních důvodů přepustit své místo důraznému obránci a Tefal se tak téměř celý druhý poločas snažil hrát power play. Musím pochválit celý tým za poctivou obranu, bylo velmi náročné hrát dost často bez míče. Soupeřovy střely ale nebyly přesné a dlouho těsný stav tak změnila až naše pohledná akce, kdy Jeník přiťukl do běhu Lafroitovi, který seběhnutí a celý svůj povedený výkon ozdobil gólem. Jak se trestá hra bez brankáře, předvedl Honza, který po výborném obranném zákroku Lafroita poslal míč přes ¾ hřiště do odkryté brány. Soupeř se ale nevzdával a v rychlém sledu vsítil dvě branky. Nejdříve jsme nepokryli hráče v brankovišti po vyražené střele a následně křížnou přihrávku na zadní tyč, kde nepokrytý útočník Tefalu snížil na rozdíl jediné branky. Definitivní klid tak přinesla až branka Jeníka, který obral o míč obránce a svůj brejk proměnil.

Velká pochvala celému týmu za bojovnost, nasazení a přistoupení k zápasu, kterým jsme odčinili předchozí zaváhání. Obrana dirigovaná Jirkou nehrála bezchybně, ale obětavě a ve druhém poločase jsme dokázali eliminovat hráče s číslem 3, převaha Tefalu tak vycházela pouze z power play. Ve druhém poločase jsme měli hodně ztracených balónů při snaze o potrestání vysunutého brankáře protivníka, ale při klasické útočné fázi ať už v podobě rychlých brejků či při postupném útoku jsme si dokázali vypracovat šance. Vítězství bylo odmakané, zasloužené a 3 body se silným protivníkem se počítají. Příští zápas je v úterý 3.11. ve 20.00 na Astře 2 a po zápase je pískání, tak se domluvte, kdo zůstane. Já budu výjimečně mimo, takže budu držet palce na dálku a těším se na pozitivní pozápasové zprávy.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 31.10.2015 19:16
Tak tedy doplním:-) - ten druhej gol padl pote, kdy jsem na Stokiho, ktery vedl mic po pravym kridle a mel pred sebou diky neprilis dobremu braneni soupere docela volno, zarval neco v duchu "Strilej" nebo "Zkus ji", ponevadz golman soupere nebyl zrovna hvezda, no a Stoki me vzal za slovo a jeho bud strelu ci strilenou prihravku z prvni dorazil u levy tyce stojici Jenik do brany...Jo a posledni Jenikuv gol nebyl z zadnyho brejku, padl tusim po tom souboji, jak v nem dostal ranu do hlavy, stihl ale jeste poslat balon taky pres 3/4 hriste do prazdne, podobne jako ja pri tom ctvrtem..

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery