Úvod » Rubrika A-tým

PedF Praha FT B – Wolch Praha – 4:4 (1:2) (5.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 05.10.2015

Vybojovaný, ale spravedlivý bod

Sestava: Jirka, David, Tomáš, Jeník, Vašek, Honza

Hráno 5.10.2015 ve 20.00 na hřišti Generála Janouška

První zápas na neznámém, ale velmi pěkném hřišti, proti soupeři, který asi byl mírným favoritem, se odehrál za fotbalově příjemného počasí. PedF asi pod dojmem, že se jim nemůže nic stát, nastoupilo do zápasu trochu lehkovážně a pustilo nás do několika velmi slibných šancí. Protivník sice držel balón více na svých kopačkách, ale naše důsledná obrana znamenala minimum šancí před naší brankou a naopak díky rychlým výpadům se musel činit jejich brankář, který byl silný především ve výbězích a bohužel jsme mu usnadnili práci i nepřesným zakončením či zpomalením akce. První krásný gól padl po dlouhém centru Davida za obranu, který velmi obratně přebral Vašek a i s obráncem na zádech dokázal prostřelit brankáře. Druhý náš gól přidal Jeník, když si narazil balón s Honzou a ze středu hřiště dokázal efektně obhodit brankáře. Ještě několik našich šancí zůstalo nevyužito a zpětně to považuji za možná klíčový bod utkání. Před koncem poločasu totiž udeřilo na druhé straně. Nejlepší hráč PedF přešel přes dva bránící hráče, nahrál na stranu a ačkoli skvěle chytající Jirka ještě dokázal střelu zpomalit, jiný volný hráč v našem vápně mezi třemi našimi hráči zakončil v polopádu zády k bráně.

Ve druhém poločase soupeř přidal ještě malinko na důrazu, nám pomalu začaly docházet síly a výsledkem byl větší tlak PedF. Vyrovnání jsme ale soupeři darovali, Tomáš se snažil nahrát Honzovi, který ale na poslední chvíli změnil směr a tím se nechal předskočit, z čehož vyplynulo přečíslení a opět nejlepší hráč soupeře (číslo 5) předložil přihrávku před prázdnou bránu neosazenému útočníkovi, který zakončoval do prázdné. A za nedlouho bylo ještě hůře, to když se jak tank rozjel vysoký hráč PedF a po své zablokované střele byl první u volného míče před vápnem a napodruhé už jeho střelu zastavila až síť. Sílu současného Wolchu ale ukázaly následující minuty, to když jsme dokázali vrátit vedení na svou stranu. Nejdřív si situaci z druhého gólu prvního poločasu připomněli Jeník s Honzou, tentokrát Jeník přihrával a Honza zakončoval. A naše aktivita byla odměněna, když Davidovu střelu dokázal gólman soupeře jen vyrazit a Jeník ho šikovně dorážkou přeloboval. Spravedlivou dělbu bodů pak zařídil moment, když z odraženého balónu při našem útoku následoval rychlý kontr a poslední Tomáš nestihl zabránit přízemní nechytatelné střele k bližší tyči.

Na obou stranách bylo ještě několik šancí, tyčky zvonily, Jirka čaroval, Honza zahodil 10ti metrový kop a tak se na Černém Mostě body dělily. V prvním poločase jsme měli více šancí my a je velká škoda, že jsme si nedokázali vypracovat větší náskok. Druhý poločas už měl více šancí soupeř a Jirka prokázal skvělou formu a jak je pro nás důležitý. Smekám před celým týmem, který i s jediným hráčem na střídání dokázal opět odehrát výborné utkání. V kalendářním roce 2015 předvádí Wolch opravdu výborný futsal a já doufám, že nám to ještě pár zápasů vydrží.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 06.10.2015 0:31
Tomovi pochvala za promptne a navic vystizne napsanej clanek, Jirkovi za nektery tentokrat opravdu fantasticky zakroky, celymu tymu za obetavy vykon (doufam, ze Davidovy, resp. Jenikovy bolistky z konce druhy pule budou OK, nemame letos zrovna moc pocetnou lavicku ), jen mi ted doslo, ze ty souperovy goly na 2-2, resp. 2-3 padly prece jen trochu jinak, po tom predskoceni nebyl ten druhej, nybrz ten treti, predskocil me prave ten velkej (resp. ne uplne predskocil, ja se v obdobi mezi tim, kdy me Tomas zmercil a kdy mi, uz s hlavou dole adresoval prihravku, proste pohnul asi o 2 metry vpred) protihrac, kterej to pak vybombil a odrazenej balon dobehl a napalil do brany, druhej padl po nejaky akci, kdy jsme si do brejku jakymsi nedopatrenim ve vsech 4 lidech, prisla dlouha prihravka po zemi na toho jejich nejlepsiho levaka, ktery jeste videl toho lip postavenyho kluka na pravym kridle, kterej daval do prazdny...To jen tak pro poradek;-)..

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz