Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – KYX Praha 5:2 (2:2) (4.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 24.09.2015

Zasloužené vítězství v 6ti statečných proti dlouholetému rivalovi

Sestava: Jirka, Stoki, David, Honza Š., Vašek, Jeník

Hráno 22.09.2015 ve 20.00 na hřišti Astra 2

 Většina týmu nebyla zdravotně v pořádku, a tak nastoupili jen ti nejotrlejší. Obzvlášť u Honzy to bylo překvapivé a obětavé, David totiž přijel o něco později, a tak jsme prvních deset minut hráli bez střídání, ale ne o jednoho méně, to by nemuselo dobře dopadnout. KYX ale tentokrát tolik nenapadal a díky tomu jsme docela kontrolovali míč a díky vyšší kvalitě jsme se dostávali do šancí. Bohužel Jeník netrefil prázdnou branku, Vašek neproměnil samostatný nájezd na brankáře a vzápětí Honza patičkou nedaleko od našeho vápna vyzval soupeře k pohotové ukryté střele a ta skončila až za Jirkovými zády. Naštěstí nás to nepoložilo a stále jsme díky lepší kombinaci dokázali jindy tak nepříjemného soupeře přehrávat. Brejk tři na dva vypadal už zkažený, ale nakonec Jeníkovu přihrávku na střed hřiště dokázal Vašek zužitkovat, vystřelil mezi bránícími hráči a srovnal skóre. Bohužel jsme do poločasu předvedli ještě jednu nepochopitelnou hrubku. Honza svou chybu ještě dokázal napravit a vypíchl balón směrem k Jirkovi, ten ale zazmatkoval a přihrál nejblíže stojícímu soupeři, který díky střele do prázdné vrátil soupeři vedení. I tentokrát jsme dokázali srovnat, to když rychlý protiútok skončil pěknou vícenásobnou výměnou balónu a Jeník si druhou asistenci připsal tentokráte u Davidova gólu. Další naše šance zůstaly nevyužity, takže se strany měnily za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal KYX hrát o trochu lépe, ale po většinu času jsme velmi pozorně bránili a v útoku jsme byli nápaditější, rychlejší a přesnější. Poprvé do vedení jsme se dostali díky dobrému obranému zákroku, který vedl k rychlému přesunu balónu na soupeřovu polovinu a Vašek měl dostatek času přesně načasovat přihrávku na výborně naběhnutého Stokiho, který i z mírného úhlu dokázal vstřelit vítězný gól. Klid na naše kopačky přinesla akce Jeníka, který vysprintoval pro téměř ztracený balón k postranní čáře, udělal kličku hráči u rohového praporku a Vašek už měl zakončení vcelku snadné. Soupeř sice párkrát zahrozil, dokonce trefil i tyčku a měl pár nebezpečných šancí, ale pozorná obrana, jistý Jirka a i trochu štěstí přispělo k poklidnému závěru, který vyšperkoval ještě pátý gól. Jeník sice svůj brejk neproměnil, ale nakonec se mu podařilo čtvrtou asistencí večera předložit míč Honzovi, který ač levačkou, prázdnou bránu z 1,5metru trefil;-).

Soupeř nám situaci sice ulehčil a tempo nebylo závratné, ale zápasu jsme dominovali a vyhrát jsme si zasloužili. Teď o týden delší pauza, alespoň snad budou doléčeny všechny bolístky a kašlíky a poprvé na Černém Mostě nás 5.10. čeká nepříjemný soupeř PedF.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery