Úvod » Rubrika A-tým

Kmochův odkaz A – Wolch Praha – 5:4 (2:2) (3.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 16.09.2015

Smolná ztráta bodů

Sestava: Jirka, Stoki, David, Jeník, Skalik, Vašek, Honza

Hráno 16.9.2015 ve 20.00 na hřišti Astra 1

První zápas sezóny byl proti slabšímu soupeři, ve druhém jsme bohužel jasně tahali za kratší konec, ale třetí zápas měl být zkouškou s vyrovnaným soupeřem. Do utkání jsme vstoupili aktivně a z pozorné obrany jsme se dostávali k nebezpečným protiútokům. Do vedení jsme se dostali díky Skalikovi, který po Stokiho přiťuknutí využil rozestoupené obrany a středem se vydal vstříc brance, aby svůj postup zakončil úspěšnou střelou podél brankáře. Druhou branku připravil výborným obraným zákrokem David, díky kterému se po rychlém brejku prosadil přihrávající Vašek a zakončující Skalik. Do poločasu bylo ale bohužel srovnáno. Odkaz snížil díky tomu, že se naši hráči nedomluvili, kdo vystoupí na posledního hráče Kmochu a ten přízemní střelou ze střední vzdálenosti propálil chumel hráčů před sebou a Jirka viděl balón až třepetajíc se v síti. Srovnání přišlo po naší chybě, z našeho autu kousek od soupeřovy brány jsme nabídli individuální chybou soupeři brejk, a ač bráněn, dokázal hráč Odkazu prostřelit Jirku, i když ten si na balón sáhnul. V prvním poločase jsme viděli spoustu šancí na obou stranách, Jirka nás párkrát podržel, ale my jsme měli dokonce více šancí, ale některé jsme trestuhodně zahazovali.

Ve druhém poločase jsme doplatili na standardní situace. Kmoch se dostal do vedení po rohu, kdy jsme, dnes večer ne poprvé, nedokázali zareagovat na prohození pozic útočníků soupeře, a tak nehlídaný protihráč dokázal zakončit přesně na zadní tyč. Vyrovnání přinesla Stokiho dalekonosná střela, když napálil balón nahraný Skalikem z autu. Bohužel po zbytečném faulu nedaleko vápna jsme opět inkasovali. Jirka si postavil pouze dvoučlennou zeď, ale prudkou střelu na zadní tyč nedokázal zastavit. Nakonec rozdílový gól vyústil ze situace, kdy Honza chtěl napadnout obránce protivníka ještě v brankovišti Odkazu, ale špatným odhadem se dostal soupeř do přečíslení a až příliš jednoduše dokázal přejít rychle na naší polovinu a vykombinovat zakončení do prázdné brány. K bodovému zisku nás přiblížil velmi pěkně zahraný trestňák, když Jeník střílenou přihrávkou vyzval k pohotovému zakončení dobře naběhnutého Vaška. I přes několik dalších šancí a naši powerplay se skóre již nezměnilo a odevzdali jsme tak všechny body soupeři.

V zápase jsme dle mého názoru doplatili především na nevyužívání šancí. I Jirka několikrát musel vytáhnout skvělý zákrok, ale počet gólových šancí byl vyšší v soupeřově brankovišti. Několikrát jsme nedokázali zakončit do odkryté brány (Skalik v první polovině za stavu 2:1, David po Vaškově trestňáku nedokázal srovnat ve druhém poločase), v prvním poločase trefil z 10ti metrového kopu (dokonce z 9ti metrů po faulu blíže bráně) tyč Honza, z 10ti metrového kopu v poslední sekundě zápasu trefil Stoki také tyč, Jirkova střela přes celé hřiště do odkryté brány skončila těsně nad břevnem. Šancí jsme měli opravdu dost, ale štěstí se k nám tentokrát obrátilo zády. Každopádně jsme odehráli velmi dobré utkání, přístup hráčů i předvedená hra byly opravdu výborné a věřím, že pokud udržíme i nadále tento projev, budeme bodovat již v dalším zápase (úterý 22.9. ve 20.00 na Astře), ve kterém nás čeká tradiční soupeř a to i z minulé sezóny KYX (a že jim máme co vracet).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 18.09.2015 15:49
To mi vubec neprislo, naopak jsem se te chystal puvodne v komentari pochvalit za to nekolikere predskoceni zejmena v prvni pulce, ktere vedlo k ziskum balonu, brejkum a sancim - byt dluzno dodat, ze az na vyjimecne situace jsme zejmena v te prvni pulce branili celkove dobre a tyhle zisky nebyly jen o tobe...V zadnym pripade si ale nemyslim, ze bys mel mit nejakej duvod k omlouvam, apod., to bych si pak musel sypat popel na hlavu pomalu po kazdym zapase, ze na tom hristi zrovna nijak nevynikam ...Ale jde hlavne o vykon tymu jako celku (strasna fraze, ja vim, ale je to tak:-)) a ten byl fakt dobrej, byt trochu lepsi strelci ci mit souper o neco horsiho golmana (ten zapas vyhrali asi tak ze 70% hlavne kvuli nemu, jinak byli o tridu horsi nez predtim Comes, i kdyz i ten by byl na Astre hratelnejsi), ten zapas bychom nikdy neprohrali...Ale jak psal Tom, kdyz na ten vykon navazeme, dopadne to proti KYXu urcite dobre, jen musime podstatne lip branit (zejmena toho jejich jednoho sikovnyho a v soubojich silnyho hrotaka) nez na podzim, kdy jsme po 10 minutach tekli 1-4 a pak uz jen marne dotahovali:-)..Ale kdyz jsme se tehdy pak probrali, zvysili obratky a zacali trochu presovat, tak to bylo dobry a prehravali jsme je...tak verim, ze to dopadne i ted:-)!
Osobní profil Kopy75 | 18.09.2015 9:34
Já za sebe říkám, že to byl můj nejhorší výkon za posledních x zápasů :-(
Omluva a snad to bude příště lepší...

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz