Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Comes Košíře A - 2:6 (1:3) (2.kolo) I.třída (2.liga) skupina A

publikováno 14.09.2015

Zasloužená prohra s lepším soupeřem, ale po důstojném výkonu

Sestava: Jirka, Stoki, Tomáš, Jeník, Honza, Vašek, Skalik

Hráno 7.9.2015 v 19.00 na hřišti Háje 2

Tak to už bylo o něčem jiném. Prvnímu zápasu v sezóně jsme jasně dominovali, ale tentokrát jsme narazili na soupeře, který je nejen úplně jinde než Montana, ale dovolím si tvrdit, že bude patřit k nejlepším týmům naší soutěže. Comes nás přehrával především díky tomu, že již od počátku zápasu hrál powerplay, přičemž díky individuální technické vyspělosti a schopnosti dobře vystřelit bylo pro naše hráče velmi těžké dostat se k balónu. Ale ožehavost powerplay se ukázala při první gólové situaci, kdy vysunutí soupeřova brankáře využil Jirka a vsítil jako brankář první gól nejen zápasu, ale i svůj za Wolch. Naše vedení ale netrvalo dlouho a soupeř brzo srovnal tečovanou střelou, vzápětí se dostal do vedení a to již nepustil. Třetí gól v naší síti skončil ještě do přestávky a další tři jsme dostali v druhé polovině (mimo jiné i od brankáře soupeře). Chvilku před koncem ještě Vašek snížil po Skalikově asistenci a orámoval tak góly soupeře.

Rozdíl 4 gólů asi odpovídá průběhu hry. Při hře 4 na 4 nás Comes tolik nepřehrával, i když byl lepší, ale při powerplay byla dominance soupeře jasná. Jirka pochytal ještě spoustu šancí, několikrát zvonila branková konstrukce, pokud bychom ale proměnili všechny šance, mohlo to vést i k zisku bodu(ů). Prohra byla zasloužená, ale předvedený výkon hodnotím pozitivně. Chtělo to jen proměnit o trochu více šancí, i Comes je v obraně zranitelný. Uvidíme, jak si ve středu poradíme s týmem, který loni hrál přebor – Kmochův odkaz je pro Wolch vcelku častý soupeř, i když dříve to byly spíše boje B týmů. Každopádně nás nečeká nic lehkého, protože Kmocháš je zatím 100%.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz