Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Team Alpha 7:3 (2:2) (8.jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 28.05.2015

Náročný zápas se spravedlivým výsledkem

Sestava: Jirka, Tomáš, Kopi, Stoki, Jeník, Vašek, Honza

S navrátilcem Jiříkem v bráně, bez neomluveného Lafroita a se Skalikem zatím pouze jako „kaučem“, jsme nevstoupili do zápasu dobře a jen jsme si potvrdili, že soupeř i přes své postavení v tabulce patří k těm velmi nepříjemným (ostatně celkové skóre před naším zápasem měl Team Alpha jen mírně záporné). Nejdříve jsme během prvních dvou minut neproměnili dvě slušné šance, abychom byli za klasicky méně důraznou obranu potrestáni, a velmi záhy jsme tak prohrávali o dvě branky („povedené“ bylo, že jsme dostali gól po našem rohu a podruhé ze situace, kdy už to vypadlo, že jsme se po ztrátě stačili včas vrátit, ale útočník dokázal přes bránícího hráče i brankáře vyloženě procpat balón do sítě díky důrazu a téměř z nulového úhlu). Teprve za stavu 0:2 jsme začali hrát o něco přesněji a trpělivost s větší fotbalovostí nám přinesly srovnání ještě do poločasu. Pěkný ťukes zakončoval po Kopiho přihrávce Jeník a Vašek po Tomášově přistrčení do strany srovnal nechytatelným bodlem.

            Když jsme do druhého poločasu vstoupili opět lépe a Vašek svůj brejk po odebrání balónu soupeři zakončil úspěšnou střelou, vypadalo to, že se vše obrátilo v náš prospěch. Bohužel soupeř znovu ukázal, že se má hrát, dokud rozhodčí nepřeruší hru a po důrazném souboji ve středu hřiště a naší chvilkové nepozornosti bylo opět srovnáno. Stokiho gólová střela po Jeníkově přihrávce nám sice vrátila vedení (mimochodem pěkná akce, Jeník na středu nalákal dva hráče k sobě a přisunutím za sebe našel křižujícího Pavla, který vystřelil velmi přesně i díky volnému prostoru), ale teprve blížící se konec zápasu přinesl obraz hry, který jsme si představovali. Nehnali jsme se zcela zbytečně do zformované obrany, po ztrátě balónu jsme se daleko lépe vraceli a zvýšeným důrazem se nám dařilo vyhrávat více soubojů. Úplný klid přinesly až krásné akce v závěru zápasu. Vašek zatáhl míč po straně až k rohovému praporku (pokud by tam nějaký byl:-)) a jeho prudká nahrávka našla přesně naběhnutého Kopiho. Další asistenci si Vašek připsal u Jeníkova gólu, který si dokázal pohybem udělat místo na zakončení a sedmý gól byl jak z učebnice, když Jeník našel Vaška, který místo zakončení našel ještě přihrávkou skrz celé brankoviště do prázdné brány zakončujícího Davida.

            Prostřední část obou poločasů přinesla drama, které pramenilo z důrazné hry soupeře, navíc podpořené kvalitou jak v útočné fázi, tak v důsledné obraně, přes kterou jsme se nemohli prosadit. I přes chyby jsme ale zůstali trpěliví a díky tomu jsme nakonec dokázali zápas zaslouženě dovést k důležitým třem bodům. V příštím kole to bude souboj s Tefalem o první místo, a protože již někteří hlásili svou nepřítomnost, tak prosím ostatní, aby se nejen dostavili, ale také včas potvrdili svou účast na webu.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stoki | 28.05.2015 10:27
Tak mě to koleno oteklo a nevypadá to vůbec dobře. Voda mi blokuje ohyb a narovnání kolena v plném rozsahu. Uvidím jak se to do neděle zlepší. Tzn napíšu se až v pondělí jestli jdu nebo ne.

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery