Úvod » Rubrika A-tým

Šílení ševci – Wolch Praha 4:9 (2:4) (7.jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 18.05.2015

Nevyzpytatelní Šílení ševci nás překvapili - mile

Šílení ševci na jaře 1-3-1 skóre 22:21, přičemž v 6.kole obrali o dva body Tefal. Tentokrát na Hájích byl Wolch v oslabené sestavě, ale že na tom bude soupeř ještě hůř, to jsme netušili. I když na naší straně to mohlo být ještě horší, takže opět díky všem, kteří se dostavili. Do brány se postavil Honza, ale práce naštěstí moc neměl. Soupeř hrál hodně zatažený a ze čtyř hráčů v poli byli dva výrazně méně pohybliví. Bohužel jsme hráli nepřesně, složitě a bez výraznějšího nasazení. I tak jsme se dostali do vedení – Kopi se protáhl mezi dvěma bránícími hráči na hranici vápna a Vašek měl zakončení již snadné. Druhý gól přidal Stoki levačkou do vzdálenější šibenice z trestňáku. Tomu předcházelo odstoupení jednoho z pohyblivějších hráčů soupeře, ale přesilovku jsme nedokázali využít (alespoň myslím). Po několika minutách se zraněný hráč postavil do brány a brankář šel do pole. Třetí gól padl po rychlé kombinaci, kdy Jeníkovu přihrávku doklepával do brány opět Vašek. Pak naši nedůslednost ztrestal nejlepší hráč soupeře, který ne zcela důsledně pokrytý vystřelil ze střední vzdálenosti a Honza se nechal překvapit. Ovšem ještě lacinější gól padl vzápětí po rozehrání na druhé straně. Stoki posunul balón k Vaškovi a jeho střela levou k překvapení všech prošla náhradnímu gólmanovi mezi nohama až za brankovou čáru. Změna stran ale proběhla za méně příznivého stavu, to opět horší obranná činnost umožnila razantní zakončení jednomu ze Ševců.

Do druhého poločasu se postavil do brány Lafroit, který měl ve druhých 25ti minutách více práce než Honza a předvedl několik velmi dobrých zákroků, i když ani on neměl 100% úspěšnost. Nejdříve jsme ale opět skórovali my. Konkrétně Vašek si připsal svou čtvrtou branku, a to když Stoki nahrál kousek za hranici vápna a nejlepší střelec večera pěknou střelou pravou nohou k bližší tyči opět vrátil klid na naše kopačky. Soupeř hrál převážnou část druhého poločasu tak, že jednoho hráče nechával na polovině a my jsme tak hráli přesilovku, někdy se vytáhl Lafroit a hráli jsme powerplay, ale museli jsme se více soustředit na návrat do obrany. A právě zlepšený pohyb nejen zlepšil tempo hry, ale také nám přinesl ještě více šancí. Přímočarou akci po Davidově přihrávce zakončil svým prvním gólem večera Jeník. Pak jsme opět inkasovali, ale i na tento gól jsme rychle reagovali. Popravdě si již přesně nepamatuji, jak přesně naše další góly padaly, ale myslím, že většinou to bylo rychlou výměnou přihrávek a zakončení do odkryté brány. Vašek nahrál Honzovi a svou druhou asistenci si připsal u druhého gólu Jeníka, který svůj další hattrick dokončil i za přispění Honzovy asistence. Poslední gól sice padl do naší sítě, ale zaznamenal již pouze kosmetickou úpravu skóre.

Soupeř nám situaci neskutečně usnadnil a hlavně v první části utkání mi přišlo, že jsme se příliš přizpůsobili tempu hry soupeře. Zlepšený pohyb přinesl více šancí, i když jejich využívání bylo dnes silně podprůměrné. Snad jsme si nechali lepší produktivitu do dalších a jistě náročnějších utkání, ve kterých se budeme snažit bojovat o stupně nejvyšší. Dnes to bylo přes špatné vyhlídky pohodové, zasloužené a částečně darované vítězství a získání tří bodů. Ještě jednou díky všem co dorazili, snad bolístky do příštího týdne zmizí a sestavování týmu tak dramatické.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 19.05.2015 0:46
Jen tak pro zajimavost - uz po tomhle kole mame na konte 102 vstrelenych golu, ani nevim, jestli se kdy nejakymu tomu Wolchu (pri tom, jaci jsme obecne strelci-drevaci:-)) podarilo dat za sezonu 100 a vice golu...No a hadejte, kdo dal onen jubilejni, sty gol ...Proste s cichem na historicke momenty se jeden musi umet narodit...holt asi dobry jmeno;-)...Pevne sem doufal, ze se mi podari i o neco mene jubilejni padesaty pustit, bohuzel vsak na me v te prvni puli sly pouze dve strely a ne tri, a tak jsem se zadrhl na 49-ce:-)...a 50-ku jsem velkomyslne prenechal Lafroitovi, ktery se sice nejdriv temi nekolika zakroky trochu vzpecoval tuto moji poctu prijmout, nicmene lakadlo bylo nakonec prilis silne;-)..

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery