Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha - Hlad FC 8:2 (2:1) (6.jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 11.05.2015

Dokonalá odveta za podzimní porážku

Sestava: Tomáš, Kopi, Stoki, Lafroit, Jeník, Vašek, Honza

Tentokrát ještě bez Jirky a na poslední chvíli se do brány přihlásil dobrovolně Tomáš, který chtěl Hladu ukázat, že i na tomto postu dokáže zahrát. Mužstvo bez tradiční brankářské opory asi lépe brání a i díky tomu jsme si připsali další tři body. Nutno uznat, že oproti podzimu byl Hlad oslaben a na jeho pohybu to bylo až příliš znát. Sice se po neodpískaném drobném faulu v prostředku hřiště a nedorozumění při bránění dostal náš soupeř snadno do vedení a ještě asi dvakrát zahrozil, ale postupně jsme přebrali otěže hry. Paradoxně nás nastartoval protihráč, který přesně našel přihrávkou zpět ke své brance Vaška, jenž předvedl báječné zakončení, když si při přebírání přihrávky míč nadzvedl a prostřelil z otočky Dušana. Do soutěže o gól večera se přihlásil i Jeník, který Stokiho přihrávku ze strany napálil do šibenice a ani tak velký gólman jako je Dušan nepokryl jedinou volnou skulinku.

Druhý poločas už probíhal v naší režii. Ne že bychom byli bezchybní a předváděli super vířivý pohyb, ale i tak jsme byli pohyblivější a důraznější při vyrážení do protiútoků i návratu do obrany. V útoku byli asi nejvíce vidět Vašek s Jeníkem, přičemž druhý jmenovaný byl, alespoň pro mne, naším nejlepším hráčem. Druhý gól zaznamenal Jeník po rychlé akci a přihrávce Vaška, který následně profitoval z perfektní přihrávky Honzy, který svůj průnik po pravé straně zakončil ostrou přihrávkou přes šířku hřiště a Vašek podstřelil Dušana, který se marně snažil vykrýt prostor vyběhnutím. O gól večera může zajisté soutěžit i Lafroit. Honza přistrčil balón Lafroitovi a všichni čekali nahrávku a nebo zpomalení hry, ale on si všiml, že Dušan stojí kousek z brány a tvrdou a přesnou střelou přes tři čtvrtinu hřiště vstřelil náš pátý gól. Další gól obránce zaznamenal Kopi po třetí Honzově přihrávce a výsledek byl již téměř jistý. Drobný zádrhel vznikl, když jsme nepochopitelně zahráli malou domů a po jejím zahrání nadvakrát Vovísek snížil. Konečnou podobu výsledku utvořili dva střelci hattricku. Vysunutí Jeníka zužitkoval střelou mezi nohy Vašek a Honzovu čtvrtou přihrávku uklidil do sítě Jeník.

            Hlad dnes evidentně nebyl ve své kůži a výhru nám usnadnil. Pochvalu zaslouží celé mužstvo i jednotlivci. Tomáš sice na shutout nedosáhl a občas se snažil připsat asistenci, když jsme zkoušeli hrát powerplay, ale minimálně tři výborné zákroky předvedl. Na druhé straně i Dušan chytil několik našich šancí, ale měli jsme převahu. Vítězství nelze přeceňovat, ale stejně je nejen zasloužené, ale i důležité, jelikož jsme Hladu bodově odskočili.  Příště nás čekají nevyzpytatelní Šílení ševci, se kterými to bylo na podzim pouze o gól a jejich nejlepší hráč je čtvrtým nejlepším střelcem soutěže. Takže za týden se ukáže, zda je naše jarní forma opravdu dobrá a dokážeme navázat na tři vítězství v řadě.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 12.05.2015 23:27
Clovece, myslim, ze nebyl, daval jsem to vicemene rovne napric hristem, tj. kdyby to byl roh, Dusan by to pohodlne mel, podle me to byl aut, byt kopanej nedaleko rohoveho praporku, tak metr, dva...ale nejsem si uplne jistej, priznam se...Jen si vybavuju Jenika, jak tam vykoukl za hraci a mne bylo hned jasny, co udela a tim padem i to, co udelam ja:-)..a kupodivu to i vyslo..
Osobní profil Tom09 | 12.05.2015 21:05
Skaliku, ".-.přijdu vás ale psychicky podpořit." jsem chápal, že dorazíš na Astru
Já zapomněl, jak padl ten poslední gól, máš pravdu Honzo, to bylo také moc pěkné a ne příliš často k vidění (gól hlavou, nebyl to náhodou roh?)
Každopádně super výsledek a pěkná podívaná.
Osobní profil skalik | 12.05.2015 12:21
Krásný výsledek přátelé!!!,je vidět, že má absence vám přišla k duhu,já se zatím vesele kurýruju v pracovním procesu,za týden snad naviděnou H.
Osobní profil HonzaŠ | 12.05.2015 1:07
Pro me byl gol vecera a zatim rozhodne i sezony, prinejmensim z tech, co jsem videl, rozhodne ten Lafroituv, ty oba nase prvni byly rozhodny hezky a velmi dulezity, ponevadz jsme se dostali z minus jedna rychle do vedeni, coz je zejmena proti pri postupnym utoku dobre branicimu Hladu velmi dulezity, nicmene to, co predvedl Lafroit, se opravdu moc casto nevidi a navic pokorit timhle zpusobem brankare kvalit a rozmeru Dusana, je uz samo o sobe celkem unikatni...A propos - dovolim si tvrdit, ze ten posledni gol, lobik pres obranu a Jenikova hlavicka, byl taky docela peknej, takovych golu clovek v tom nasem futsale taky moc nevidi;-)..

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery