Úvod » Rubrika A-tým

Los Magnificos 2008 – Wolch Praha A 0:7 (0:0) (5. Jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 01.05.2015

Zasloužené vítězství se zrodilo až ve druhé půlce

Sestava: Kopi, Stoki, Tomáš, Jeník, Vašek, Skalik

Hráno 28.04.2015 ve 20.00 na hřišti Háje 2

Velmi odlišný zápas od toho podzimního a vrácení soupeři prohry i s úroky. V prvé řadě ale patří dík všem, kteří v ne docela jarním počasí dorazili a hlavně lepším polovičkám, které umožnili start hráčům, kteří původně ani neměli dorazit (hlavně Eva a Blanka:-)). Honza tak mohl pouze koučovat a nechat odpočívat své zranění a třeba se i s Jirkou příště do sestavy vrátí.

První polovina byla sice zajímavá, ale střelci ani na jedné straně neměli příliš přesnou mušku, nutno podotknout, že Kopi tolik práce neměl, naopak my jsme některé šance „wolchovsky“ zazdili a vysoký brankář soupeře dokazoval, že jeho rozsah paží je velký a ani s postřehem na tom nebyl nejhůře. Na lavičce to s počtem hrajících osob bylo stejné – oba týmy měly 1 hráče na střídání, ale my jsme měli lepší pohyb a možná i silnější realizační tým;-). Říkali jsme sis Honzou, že bude velmi důležitý první gól a ten se nakonec ukázal dokonce i jako vítězný.

Po Tomášově rohu Vašek vyvezl míč ke středu a střelou pravou nohou k bližší tyči spustil náš brankostroj. Zanedlouho poté klid na naše kopačky vnesl Jeník, když po Vaškově asistenci překvapivou střelou z dálky nachytal do té doby bezchybného dlouhána Magnifica. Další branku vsítil střelec minulého zápasu Skalik, když ho vysunul Jeník. David v bráně opět nevyšel naprázdno, asistenci si připsal u Stokiho gólu, už si ale přesně nepamatuji, jak gól padl. Pokud se nepletu, tak další gól padl po asistenci Stokiho, který překvapivě místo střely ze strany zvolil ještě přihrávku na Jeníka, který doklepával do téměř prázdné brány. A pokud se dá o 5.gólu říci, že byl po pěkné akci, tak 6.byl opravdu lahůdkový. Stoki vybojoval balón u našeho vápna, Skalik nahrál na křídlo Vaškovi a ačkoli se jemu nepodařilo zakončit, zpětnou nahrávkou našel do druhé vlny Jeníka, který krásnou šibenicí uzavřel svůj hattrick. Definitivní tečku výsledku pak přidal Vašek po Jeníkově asistenci, gól si opět neuvědomuji, někdo může doplnit.

Soupeř sice nějaké šance také měl, ale naše vítězství je zcela zasloužené. Kopi uhájil neprůstřelnost a když byl již překonán, nedokázal útočník soupeře zakončit do prázdné branky. Chvilkové hraní powerplay za jasného vedení bylo pro oko diváka již zcela klidné, ale dá se vylepšit. V prvním poločase nám trochu scházelo rychlejší přenášení balónu, přeci jen na Hájích je potřeba si více nahrávat, ale druhý poločas byl opravdu povedený. V příštím kole nás čeká další odveta za podzimní porážku, tentokrát nás čeká prestižní derby s Hladem (s ohledem na dřívější vazby v soupeřově týmu), tak doufám, že 11.5. předvedeme dobrý výkon a získáme tři body. Pískání před zápasem by snad měl mít Stoki.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz