Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

KYX Praha – Wolch Praha A 6:3 (4:2) (3.jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 17.04.2015

V zápase o druhé místo průběžné tabulky jsme tahali za kratší konec

Sestava: Jirka, Stoki, David, Tomáš, Honza Š., Skalik, Jeník

Hráno 14.04.2015 ve 20.00 na hřišti Astra 1

Po dvou jarních výhrách jsme narazili na silnějšího soupeře. Byl jím nám tak dobře známý KYX, který nás bohužel předčil. Rozdílový byl menší počet chyb a efektivnější využívání šancí. Do prvního gólu jsme měli o něco více ze hry my a byly tam i nějaké šance. Kyx hrál dobře z obrany, ale i při přechodu do útoku dokazoval, že má šikovné hráče. První gól jsme inkasovali poté, co se útočník soupeře dokázal dostat mezi dvěma bránícími hráči k přihrávce na zcela volného spoluhráče, který ve vápně neobsazen skóroval do zpola prázdné branky. Na toto varování jsme ještě dokázali odpovědět. Skalik po dobré obranné práci rychle vyvezl míč a přečíslení 3:2 řešil přihrávkou na levou stranu na Jeníka a ten skóre srovnal. Poté jsme ale předvedli nejhorších cca 10minut jara. Po třech našich chybách soupeř přišel k laciným gólům. Nejdříve Skalik zadrbal uprostřed hřiště balón a po rychlém kontru skončil míč v naší síti, následoval zkrat Davida, který přivezl od poloviny téměř až na vlastní vápno balón, aby ho neúmyslně ale přeci (předpokládám, že online sázení na třetí futsalovou přažskou ligu není) naservíroval soupeři. A pár minut hrůzy skončilo čtvrtým gólem v naší síti, když volný hráč nebezpečně vystřelil, Jirkovi se podařilo míč pouze vyrazit a jiný nepokrytý hráč, který dobíhal také volný až za obránci a doklepl kulatý nesmysl do sítě.

 Do poločasu se nám podařilo snížit, gól si moc neuvědomuji, snad to bylo také 3:2 a David nahrával Skalikovi, který k přihrávce přidal gól. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a díky skvělému Skalikově sólu a lahůdkové přihrávce na zakončujícího matadora Tomáše, který se díky zlepšenému počasí dostavil na hřiště, aby byl platným článkem týmu, jsme stáhli náskok soupeře na rozdíl jediné branky. Poté už ale následovaly jen naše další neproměněné šance a naopak trest po našich chybách. Na další dva góly Kyxu jsme již nenašli odpověď.

Nebyl to úplně špatný zápas, šancí bylo zhruba stejně na obou stranách, ale my se na naše nadřeli a nebyli jsme tak efektivní, naopak soupeř především naše chyby trestal. Díky kvalitě si dokázal i nějaké šance vypracovat sám, ale ty většinou pochytal spolehlivý Jirka, bohužel těmi nabídnutými hráči Kyxu nepohrdli. Ještě nás čeká několik zápasů, hraje se o dost bodů, tak snad v dalších zápasech navážeme spíše na první dva jarní zápasy a z chyb z posledního zápasu se poučíme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery