Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Kvirencovy děti - 3:0 (1:0) (2.jarní kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 31.03.2015

Tři body proti poslednímu, ale ne nekvalitnímu soupeři

Sestava: Jirka, David, Stoki, Honza, Skalik, Jeník

Hráno 31.03.2015 ve 20.00 na hřišti Háje 1

Nebyl to lehký zápas, ale duo trenéru TCH+VCH přivedlo svůj tým i ve druhém jarním zápase ke třem bodům. No ono to nebylo ani tolik o trenérech a náročné bylo hlavně počasí a také pozdní příchod Skalika a Jirky, kteří snad doufali, že se hrát nebude. Ale nakonec všechno dobře dopadlo – sice foukalo, ale naštěstí nepršelo, kluci i v pěti v poli dokázali soupeře přehrát a připsali si důležité ale také zasloužené vítězství.

Celé mužstvo opět velmi dobře bránilo, i když tam tentokráte bylo více okének a možná i díky většímu hřišti na Hájích se občas útočící hráči vraceli o něco později. To ale paradoxně přispělo k našemu prvnímu gólu. Po mnoha střeleckých pokusech a slibně vypadajících akcí, kdy jsme buď nechali vyniknout gólmana, a nebo ještě hůře jsme akci zazdili, jsme se dostali do brejku díky dobrému obranému zákroku, Stoki našel volného zapomenutého Davida, který prolomil naši střeleckou nemohoucnost a díky jeho kličce gólmanovi a zakončení do prázdné brány jsme se dostali do vedení.

Soupeř hrál docela agresivně (v první polovině jsme se dostali díky šestému faulu i k 10ti metrovému kopu, ale Stoki si na kvalitního gólmana nepřišel) a na druhou stranu se cítil při každém našem zákroku poškozen, protože Šébovi se klasicky moc kontaktů pískat nechtělo, ale docela to zvládal. Dokázali jsme se s tím ale vypořádat a pouze jednou už Skalik málem oplácel, naštěstí však včas svůj karatistický kop zastavil(6);-). Byli jsme nebezpečnější, měli více šancí, ale na pojištění náskoku jsme si docela museli počkat. Po pěkné kombinační akci, která začala u Stokiho a po výměně rychlých přihrávek zakončil Skalik, asistenci si připsal střelec první branky David. Stoki si pak asistenci připsal u třetího gólu, úspěšným zakončovatelem byl Honza.

Soupeře jsme do moc šancí nepustili, i když v první polovině Jirka dvakrát včasným výběhem pomohl obráncům, soupeř nastřelil jedno břevno, ale celkově jsme byli nejen fotbalovější, ale i nebezpečnější. Tentokrát nás nezdobila taková produktivita a díky většímu hřišti nebyla obrana neprodyšně pevná, ale soupeř nebyl tak nebezpečný a díky tomu jsme zápas ovládli. To za čtrnáct dní už bude náročnější soupeř (KYX), tak uvidíme, zda k nám bude počasí přívětivější, jaká bude sestava a zda budeme i nadále úspěšní.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 02.04.2015 11:31
...tak Tefal opet ztratil body, stejne jako na jare prohral s KYXem, tentokrat ne 0-5, nybrz 4-5, v tabulce uz jsme druzi spolecne prave s KYXem (byt Hlad ma o zapas min a muze nas v pripade vyhry predhonit), kazdopadne uz mame teoreticky prvni misto ve skupine ve svych rukou:-)..cimz nerikam, ze i kdyby se nam to nahodou podarilo, ze bychom se meli sunout vys, tohle je fakt soutez pro nas tak akorat...

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz