Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – 1:PSKN - 9:1 (4:0) (10. kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 24.11.2014

Příjemné zakončení podzimní části soutěže

Sestava: Jirka, Stoki, David, Jeník, Honza Š., Vašek, Skalik

Hráno 24.11.2014 v 19.30 na hřišti Astra 1

Ačkoli byl náš dnešní soupeř třetí od konce, v jeho středu je několik dobrých hráčů a i brankář patří mezi ně. Problém u 1.PSKN není v individuální technice, při osobním bránění jsou hráči velmi důrazní, ale pokulhává to u nich v organizaci hry a to jak při založení rychlého protiútoku, tak i při obranné fázi. A toho jsme díky dobré kombinaci dokázali využít. Gólově bohatý večer začal Vašek, když udělal ve středu hřiště kličku, nahrál Davidovi, jehož střelu brankář dokázal vyrazit, ale na Vaškovu dorážku už neměl nárok. Na hřiště o něco později dorazivší Skalik zanedlouho převzal Davidovu přihrávku, udělal kličku brankáři a nezištně přihrál zpět Davidovi, který se stačil přesunout do pozice střelce. Další krásnou akci založil Stoki dlouhou přihrávkou, Honza z jedné přistrčil do běhu Jeníkovi a ten se sám před gólmanem nemýlil. Gólový účet prvního dějství uzavřel Skalik, to když brankář dokázal vyrazit pěknou Honzovu střelu do břevna, ale z druhé strany zakončující Skalik již dokázal prostřelit vše, co mu stálo v cestě.

První poločas jsme sice vyhráli s čistým kontem, ale Jirka se v bráně nenudil. Volnější styl bránění jsme si bohužel přenesli do druhého poločasu, a tak byly vidět zakončení útočících hráčů na obou stranách. První gól druhé poloviny si připsal Jeník, který využil chybu brankáře. Ten chtěl pomoci svým spoluhráčům jako stoper, ale dobrý obranný zákrok pokazil chybnou rozehrávkou a na místě obránce netradičně hrající Jeník předskočil útočníka soupeře a chytrým lobem přehodil vyběhnutého gólmana a trefil přesně odkrytou bránu. Zatím co pátý gól byl dílem jediného našeho hráče, na šestém se podílelo všech pět hráčů na hřišti. Stoki předvedl dobrý obranný zákrok, přihrál zpět Jirkovi, ten rychle rozehrál nohou na Jeníka, ten vyvezl míč na soupeřovu polovinu, nahrál na pravou stranu Vaškovi a ten křižnou přihrávkou předložil tutovku Honzovi. Podobnou lahůdkou na podnose o chvíli později oslovil Skalik Vaška, který si připsal svůj druhý a náš sedmý gól v utkání. Druhý gól si připsal i Honza po třetí asistenci Skalika. Naše volnější bránění přeci jen bylo potrestáno a Jirka přišel po sérii laxností v osobních soubojích a i díky pomalejšímu vracení se o shutout. Poslední gól zápasu po pěkné Vaškově individuální akci vstřelil Jeník, který si tak připsal hattrick.

Zápas proběhl v poklidu, z naší strany někdy až moc velkém. Útočných akcí bylo mnoho a i přes slušný počet vstřelených gólů, nebyla produktivita valná, aneb spoustu šancí a slibných akcí jsme opět dokázali zazdít. Konec podzimu se dá hodnotit i tak pozitivně, ale v jarní části doufám ve zlepšení i proti silnějším soupeřům a ve vyšší počet získaných bodů, než v první polovině soutěže. Takže si pěkně odpočiňte a na jaře s formou na hřiště zpět.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 02.12.2014 11:23
...pravda, 30 golu z toho jsme dali jen ve 3 zapasech s temi nejhur branicimi tymy a jinak tech dalsich 25 v 7 zapasech uz zadna velka slava neni...A z tech 7 zapasu mame bilanci (3-1-3) i skore (25:25) uz vyrovnane...Coz tedy zadny velky duvod k jasotu neni...No aspon bude na jare co zlepsovat ..
Osobní profil HonzaŠ | 02.12.2014 11:18
...tak mame v tabulce stale 8 bodu ztraty na Tefal, ktery vyhral i posledni podzimni zapas, zjevne se to bude dohanet dost obtizne, i kdybychom je na jare porazili a i jinak vsechno vyhrali, museli by jeste navic oni minimalne dvakrat ztratit, coz se az tak moc cekat neda, byli zatim prinejmensim vysledkove docela suverenni...Ale minimalne o druhy flek bychom se pokusit meli, na Hlad ztracime 3 body a na KYX 2...Jo a zajimave je, ze mame druhy nejlepsi utok a i pres nasi dost mizernou obranu na podzim a hodne obdrzenych golu jsme i, co se obrany tyka, stale ctvrti nejlepsi...Nas prumerny vysledek byl 5,5:3,5, coz je na Wolch nezvykle utocny ..

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery