Úvod » Rubrika A-tým

Tefal Rowenta – Wolch Praha - 5:3 (2:1) (9. kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 05.11.2014 (aktualizováno 07.11.2014)

Prohra s vedoucím týmem soutěže a prohloubení bodového odstupu na špičku

Sestava: Jirka, Stoki, Tomáš, David, Honza Š., Jeník, Vašek

Hráno 3.11.2014 ve 20.30 na hřišti Astra 1

Moc štěstí jsem svým návratem na lavičku nepřinesl. Fotbal se mi vcelku líbil, ale bohužel jsem viděl klasické představení Wolchu v útočné fázi a navíc nás na rozdíl od jarního zápasu s tímto soupeřem nepodržel Jirka na 100%. Ze začátku předvedl sice asi tři velmi pěkné zákroky, ale pak mu prošla šmudla mezi nohama. Po pauze v malém fotbale měl ruce připraveny v pokleku s odměřením pro balón číslo 5, ale futsal se hraje se 4kou a tak k údivu nejen našich hráčů jsme lacině prohrávali. Druhý gól v naší síti se dá označit také jako darovaný, protože z našeho útočného postavení vznikl najednou brejk na druhé straně, který se zdál být téměř zažehnán, Honza stíhal útočníka Tefalu na lajně, ale protože balón byl z 95% objemu za lajnou, tak přestal hrát, čímž vzniklo přečíslení 2 na 1 a zakončení do prázdné brány. Myslím, že jsme byli herně v útočné fázi i lepší, ale z několika šancí se prosadil, ač faulován, pouze Kopi po pěkné narážečce s Jeníkem.

Po poločasové výměně stran se obraz hry příliš nezměnil. Tefal občas hrál powerplay, čímž nás dostával pod tlak, ale v obranné fázi střídal vedoucí tým tabulky chvilky s těsným tvrdým bráněním a momenty, kdy byli hráči Tefalu dezorientováni. My jsme tyto nabídnuté šance však nedokázali využít. A tak se stalo, že Tomáš faulovaný při zakončování ve vápně vzápětí na druhé straně sám fauloval a proti nám byl pokutový kop odpískán (zaslouženě, ale dalo se pískat již dříve na druhé straně). Ten sice Jirka bravurně zneškodnil, ale zanedlouho poté neodhalil skrytou střelu, která prošla jednomu bránícímu hráči mezi nohama a těsně kolem druhého a tak ne žádnou dělovkou jsme opět prohrávali o dva góly. Našim hráčům jsem ve snaze nemohl nic vyčíst a po efektní i efektivní patičce Vaška na naběhnutého Jeníka, který s přehledem zakončil, to vypadalo i s našimi šancemi na bodový zisk vcelku dobře. Bohužel jsme při snaze o více vysunuté bránění předvedli taktickou chybu, to když se Stoki posunul dopředu a nechal za sebou volného hráče, kterého dobře kombinující soupeř neobsazeného objevil, oslovil a on zařídil čtvrtý gól v naší síti. A když po nesprávné domluvě při obsazení skóroval pohodlně volný hráč z hranice vápna, bylo jasné, že Tefal o body neobereme. Konečnou podobu skóre stanovil obránce soupeře, který při našem rychlém brejku usměrnil střílenou přihrávku (či střelu) jednoho z našich hráčů (prosím doplnit) do vlastní sítě.

Nemyslím si, že bychom byli horším týmem, co se herního projevu týče, ale fotbal se hraje na góly a v tomto ohledu jsme dnes zaostávali. Na počet šancí byl zápas nerozhodný, tlak měl Tefal hlavně při nestandardním hraní powerplay v průběhu zápasu, ale rozdíl byl ve využití či spíše zahazování šancí. Snad se v posledním podzimním zápase vyrovnáme s očekávanou tvrdou hrou soupeře (1.PSKN) a odpíchneme se k lepším výsledkům.

P.S.: Po posledním podzimním zápase je pískání, tak se někdo přihlaste:-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil HonzaŠ | 07.11.2014 20:09
Rozhodne netvrdim, ze se tam nekdo flaka:-)..jen proste, ze na ty opravdu plne obratky fakt vetsinou zapneme az v nouzi..
Osobní profil Tom09 | 07.11.2014 17:20
Děkuji za upřesnění. Již si vzpomínám, jak tam brankář na Jeníkovi visel, že pokud by to nebyl gól, když David doťukával do prázdné, tak by to správně měla být penalta a červená (hráči Tefalu to s brankářem v tomto duchu rozebírali o přestávce), ale toho bychom se pravděpodobně stejně nedočkali .
Také souhlasím s tím, že právě 100%ním nasazením můžeme vyhrávat i zápasy, kdy se nám třeba tolik nedaří. Na druhou stranu to nikdo nefláká, ale občas tam schází hlad či možná větší důraz .
Osobní profil HonzaŠ | 06.11.2014 12:54
...pri tom prvnim golu byl faulovanej Jenik, ktery delal faulujicimu brankari klicku, ne David, ktery dorazel z brankove cary, posledni gol byl pak taky po Davidove strelonahravce, za tim obrancem byl v zaloze pripraven na dorazku opet Jenik...Celkove skoda, ze se o ten vysledek dokazeme mnohdy opravdu rvat az v momentech, kdy prohravame a tece nam do bot, tehdy totiz hrajeme nejlepsi fotbal (druha pule proti Hladu, ted vetsina druhe pule, apod.) a dokazeme i ty slusne tymy pehravat a dostavat se do sanci, bohuzel v nas tahle "kousavost" neni tak nejak prirozene a dokazeme ji v sobe objevit a spravne se nabudit vetsinou az prave kdyz jsme zahnani do kouta...coz je skoda...Protoze kdybychom takove nasazeni (v tomhle ohledu byl prikladem (nejen) tentokrat David) predvadeli cely zapas, vysledky by celkove byly urcite lepsi...Mozna bychom si kazdej pred zapasem meli dat povinne poradnej tatarak

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz