Úvod » Rubrika A-tým

WOLCH : Šílení ševci: 5 : 4 (3 : 2) (7.kolo)

publikováno 14.10.2014 (aktualizováno 05.11.2014)

Sestava: Vašek, Kopy, Jirka, Lafroit, Jeník, Honza, Tom

Znova v ořezané sestavě (kde jsou ty časy, kdy nás bylo devět) a znova se soupeřem, který se dostavil snad s 5 ks na střídání. Naštěstí Ševci nemají kvalitu Hladu, čemuž odpovídá i jejich postavení v tabulce a tak měl zápas poněkud jiný průběh.

Začátek byl ovšem špatný - asi ve třetí minutě to bylo 0:1 po zmatcích v obraně - snad dokonce i mém zaváhání - asi jsem ještě myslel na ukradené kopačky, které jsem nenašel přede dveřmi a tak jsem musel vyhrabat staré (asi fanoušci, možná vyplavou někde na netu). Od té chvíle jsme ale začali mít více ze hry, hlavně jsme se dostávali do přečíslení po brejcích. Soupeř byl sice kvantitativně lepší, ale kvalita a hlavně pohyblivost některým scházela. Pokud drželi míč na naší polovině, do žádné vážnější situace se nedokázali dostat. Vyrovnání zařídil Vašek, nevím jak neboť mě utkvěly v paměti zejména góly 2,3 a 5, ale Honza mě určitě doplní. Zanedlouho se po rohu, závaru a Honzově zřejmě nepovedené střele dostal míč ke mně a jelikož to bylo asi metr od čáry, nebyl problém dorazit. Třetí branka padla po krásném protiútoku, kdy Honza míč táhl tak přes půl hřiště soupeři se vraceli a čekali náhru, která ale přišla až v poslední možný moment a byla ideální - stačilo jen dorazit přes vybíhajícího brankáře. Soupeř byl v té době dost rozhozený a místo hry začal trochu přitvrzovat, došlo k pár slovním potyčkám a pár oplácení a nakonec i ke snížení, když se jejich nejlepší útočník otočil okolo Davida a z vápna prostřelil Jirku. Jinak ale fotbalově nic nevymysleli, naopak, my jsme měli další šance, zejména Jeník s Vaškem, kteří neúspěšně doráželi do poloprázdné brány. 

Druhý poločas nabral trochu jiný směr ze dvou důvodů. Zaprvé soupeř ořezal sestavu a hráli jen ti nejlepší  a zadruhé rozhodčí zřejmě usnul a přestal pískat . Přibylo tedy tvrdosti, Ševci byli více na míči a začali se i dostávat ke střelám, my jsme pořád hrozili z protiútoků. Vyrovnání na 3:3 bylo po tečované střele po zemi víceméně nešťastné a došlo k němu tak v půlce poločasu. V té době se Ševci zlepšili a my jsme se museli většinou bránit, ale pořád jsme byli nebezpeční a proměnit v té době aspoń jednu šanci, asi bychom je dorazili. K tomu však nedošlo, naopak došlo k procitnutí sudího s tím, že oznámil pátou načtenou chybu Wolchu - kde je vzal, ví jen on sám (asi), prý dával po našich faulech výhody. Po faulech na nás, hlavně na Vaška s Jeníkem na to asi zapomněl - nebo si dělal čárky dohromady???  Rozhodně to bylo zvláštní, jelikož soupeř nás okopával při každé přebírce míče. Bohužel došlo po nějaké chvíli k faulu, ale fakt jsem ho nechtěl vzít. Nejlepší útočník Ševců (ten otáčecí) kop krásně proměnil a tak v čase 45´´ došlo k obratu na 3:4. Soupeř hned změnil taktiku a zatáhl se, ale - teď si nejsem jistý - myslím, že zase začal pouštět ostatní hráče na plac nebo se tak začali bát o výsledek, že jsme se hned dostali do tlaku, který asi po 2 minutách korunoval David vyrovnávacím gólem po závaru a tuším Honzově nahrávce. To nám ale pochopitelně nestačilo a tak jsme utekl po levé straně, kam mě vyslal Vašek přihrávkou jako před 20ti lety a mě se podařilo mezi nohama obránce nahrát na střed nabíhajícímu Davidovi který v čase 48´´ prostřelil gólmana.

Takže krásný zápas se šťastným koncem. Nutno dodat, že výhra byla naprosto zasloužená a zápas jsme si zkomplikovali sami neproměňováním dalších šancí.  Myslím, že kdybychom body ztratili, hodně by nás to mrzelo. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil TomN | 15.10.2014 14:40
Naprosto zasloužená ve smyslu, že po půli to mělo být 5:2 a bylo hotovo. Závěr byl samozřejmě se štěstím, ale zase na druhou stranu po inkasování na 3:4 jsme je zatlačili a dali 2 góly za 5 minut, tak co řešit???
Osobní profil Kopy75 | 15.10.2014 8:34
Nezbývá než souhlasit s HonzouŠ
Osobní profil HonzaŠ | 14.10.2014 20:50
Nas prvni gol padl po Jenikem tazenem brejku, nejdriv nekde na pulce udelal klicku tomu jejich tloustikovi a pak v situaci 3 na 1 dal mic doprava Vaskovi, od nehoz jsem cekal spis nahravku, ale podarilo se mu skorovat podel souperova brankare na vzdalenejsi tyc - trochu podobna situace jako 1.gol proti Hladu...Pri druhem golu jsme si po rohu s Vaskem vymenili balon, mohl mi ho vratit podle me asi tak o vterinu az dve driv a na pripravenou pravacku, nahravka vsak prisla na moji opiraci levacku, jez vydala pouze chaby automaticky pokus smer brana, kde vsak stal nas statny rek, ktery s prispenim souperova obrance dopravil balon na misto urceni:-)..Za stavu 3-1 jsme podle me mohli zapas zlomit, 4.gol visel nekolikrat na vlasku, coz by soupere, ktery byl z kategorie tech impulsivnich, kteri jsou schopni pri spatnem vyvoji zapas odchodit a naopak, kdyz citi sanci, jit az na krev, mozna byvalo opravdu prinejmensim silne nalomilo, bohuzel jsme ale naopak sami tesne pred puli po dlouhem obdobi pod tlakem dostali na 3-2...Jo a vyrovnavaci gol nebyl po zavaru, nybrz po primaku pomalu od cary a z velkeho uhlu, kdy souper chybne postavil 2 hrace do zdi a nechal na urovni vapna zcela volneho Davida, ktery levackou k tyci skoroval...Jo a celkove si dovolim trochu nesouhlasit s tim, ze by ta nase vyhra byla naprosto zaslouzena, souper nas chvilemi, zejmena ve 2.puli, dost mackal, sice z toho, co si vybavuju, nebyly zadne extra tutovky, ale presto jsme vetsinu 2.pule byli spis pod tlakem a sami toho zase az tak moc nemeli, ve smyslu akci dotazenych do nebezpecneho zakonceni - pravda, taky vinou rozhodciho...Jak jsem mel po zapase s Hladem pocit, ze by remiza odpovidala prubehu vic, tentokrat mam pocit podobnej, sli jsme ale nasemu "stesti" naproti, makali vsichni do jednoho (vcera to byl fakt tymovej vykon, kdy nikdo nevynikal, ale vsichni zahrali slusne) a byli nakonec odmeneni:-)...Takovehle vyhry ale chutnaji nejlip:-)!

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery