Úvod » Rubrika A-tým

KYX Praha – Wolch Praha A 4:4 (3:3) (3. kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 18.09.2014

Vyrovnaný zápas s dělbou bodů

Sestava: Jirka, Lafroit, Stoki, David, Honza Š., Vašek, Jeník

Hráno 16.09.2014 ve 20.00 na hřišti Astra 2

Tak i letos proti Kyxu. Loni jsme na podzim prohráli a na jaře vyhráli, a tak pro doplnění třetí možnosti jsme si tentokrát body rozdělili. Do zápasu jsme vstoupili lépe a Stokiho vysunutí zužitkoval Jeník a po kličce brankáři nás dostal do vedení. Bohužel chybná rozehrávka střelce první branky při přechodu do útoku nabídla možnost brejku soupeři a ten s ní nepohrdl. Nedůsledné pokrytí ve vápně přivodilo vrásky na čele nejen Vaškovi, který stál o dva kroky dál, než měl, ale celému týmu, neb jsme dobře rozehraný zápas začali ztrácet. Naštěstí jsme nezapomněli útočit a prolínání útočníků s obránci přineslo srovnání. Honza při svém prvním startu za Áčko nastartoval pěknou přihrávku do prostoru Davida a ten překvapil křížnou střelou po zemi soupeřova brankáře. Podobná situace ale vznikla i v náš neprospěch. Nejlepší hráč soupeře obehrál dva odstupující bránící hráče a razantní střelou na vzdálenější tyč nedal Jirkovi šanci. Do poločasu jsme dokázali ale znovu srovnat. Pěknou akci po ose Vašek, Honza uklidil do prázdné brány opět David.

Po přestávce se šance střídaly na obou stranách, stejně jako nepřesnosti a za jednu takovou jsme opět pikali. Naštěstí fungovala spolupráce Honza – David. Honza narazil Davidovi, který si naběhl mezi obránce a levačkou trefil do bližší šibenice potřetí vyrovnání. Ačkoli za stavu 4:4 byla Astra svědkem několika tutovek, skóre se již neměnilo. Jirka předvedl po chybě obrany bravurní zákrok. Když mu útočníku Kyxu udělal kličku a chtěl zakončit do prázdné brány, tak mu tygřím krokem radost překazil. Bohužel ani naše velké šance neskončily vstřelením branky a tak jsme poprvé na podzim ztratili body, ostatně stejně jako náš soupeř. Víc šancí jsme sice asi měli my, ale stejně tak jsme mohli i prohrát. Příští kolo nás čeká Kulda, který po dvou prvních výhrách krutě padl s Tefalem, tak by bylo dobré, nezlepšit mu náladu. Držím palce, ať se daří, bohužel nebudu.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz