Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rubrika A-tým

Wolch Praha – Kvirencovy děti - 4:3 (4:1) (2.kolo) II.třída (3.liga) skupina A

publikováno 14.09.2014

Zasloužené tři body po zbytečném nerváku v druhém poločase

Sestava: Jirka, David, Stoki, Tomáš, Lafroit, Vašek, Jeník

Hráno 09.09.2014 ve 20.00 na hřišti Astra 2

S nemocným Skalikem na postu nehrajícího kouče, ale s duem Tomášů, kteří v prvním kole nebyli, jsme vstoupili do druhého podzimního utkání aktivně. Soupeře jsme díky pohybu i přesnější a pestřejší hře přehrávali a svou převahu jsme dokázali vyjádřit i gólově. Stokiho přihrávku na pravou stranu útočné poloviny převzal Lafroit a svůj první start v sezóně oslavil výbornou střelou. Následovalo velké Vaškovo sólo, přešel přes více než polovinu hřiště a po obalamucení obránců efektně přehodil vyběhnuvšího gólmana. Krásné provedení trestného kopu jak s dílny K.B. znamenalo vedení o tři branky. Jeník si seběhl podél zdi a Stokiho milimetrový pas proměnil v gólové zakončení.

Poté se však naše hra trochu zasekla. Nevyužívali jsme další šance a v obraně jsme otevírali okénka pro nebezpečné brejky i zakončení ze střední vzdálenosti. V okamžiku, kdy jsme mohli jít do přečíslení, přišla bídná přihrávka, po které následoval brejk směrem k naší bráně a ačkoli neskončil gólem, ze závaru vzešla střela, kterou zastavil nedovoleně Lafroit a správně nařízenou penaltu soupeř bez problémů proměnil. Do konce první poloviny zápasu jsme ale ještě jednou skórovali. Rychlý protiútok vedl Tomáš, nahrál na levou stranu Vaškovi a jeho zpětnou přihrávku si vracející obránce srazil do vlastní brány.

Ve druhé půlce už nám ale docházely síly, několik slibných šancí jsme zazdili a obranná fáze nebyla zrovna dokonalá. Soupeř snížil po rohu, kdy jsme trestuhodně neobsadili jednoho z hráčů soupeře, a když při dalším neobsazení a dorážce bylo skóre o pouhý gól, bylo do konce zápasu o co hrát. I přes několik šancí na obou stranách se však skóre již neměnilo, a tak jsme si ze zápasu odnesli další tři body. V příštím kole nás čeká známý a velmi nepříjemný soupeř. KYX má po dvou zápasech plný počet bodů a zatím neobdržel žádný gól, tak se budeme muset zlepšit, abychom byli i nadále úspěšní.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Wolch - Férovka 7:3 (1:1)
První letošní výhra po kvalitním výkonu všech hráčů...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz